Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaar in Sneek

De (ver)koop van uw jacht is meer dan een zakelijke beslissing. Prachtige reizen, dierbare momenten en onvergetelijke herinneringen; voor u als verkoper droegen ze bij aan de liefde voor uw jacht. En voor u als koper moeten ze daaraan bij gaan dragen. Daarom zoekt u een jachtmakelaar die uw passie voor het water deelt en uw emoties begrijpt: Jachtmakelaardij 4Beaufort.

> Een jacht kopen > Uw jacht verkopen

Voor watersporters, door watersporters

Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort in Sneek (Friesland) wordt u als watersporter geholpen door watersporters. Vanuit gedeelde passie staan wij u als gecertificeerde EMCI-makelaar graag bij. Met het vinden van uw juiste jacht. Of bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor uw jacht zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Daarbij bieden we u een enthousiaste samenwerking met 4 zekerheden:

  • Persoonlijke aandacht
  • Betrouwbare werkwijze
  • Vergaande service
  • Ervaren kunde
> Leer ons beter kennen
Jachtmakelaar in Sneek (Friesland)

Ontdek ons volledige aanbod tweedehands jachten

In ons aanbod vindt u nog veel meer prachtige jachten. Als de foto's u aanspreken, de specificaties u tevreden stemmen en u zichzelf al ziet varen, dan overtuigen we u met 4 koopzekerheden graag om uw droom via Jachtmakelaardij 4Beaufort waar te maken.

Actueel

GESLOTEN VANWEGE HARDZEILDAG

GESLOTEN VANWEGE HARDZEILDAG

Overal in het land zijn de vakanties in volle gang! Hopelijk kunt u genieten van mooi weer en fijne vaarherinneringen op het water maken. Terwijl u geniet, werken wij lekker door.

> Lees meer
Deze zomer nog uw droomjacht varen?

Deze zomer nog uw droomjacht varen?

Vandaag is het 21 juni, het officiële begin van de zomer! Met het arriveren van de zon voeren er ook meerdere fraaie jachten onze verkoophaven binnen. Daardoor laten niet alleen het weer, maar ook ons vernieuwde jachtaanbod u stralen. Wilt u deze zomer nog uw droomjacht varen? Bekijk dan snel de laatste jachten die we in bemiddeling kregen! Als u wilt, kunt u er morgen al mee van de zomer genieten.

> Lees meer
Morgen al varen? Als preferred partner van Aquanaut regelen we het!

Morgen al varen? Als preferred partner van Aquanaut regelen we het!

Jachtbouwer Aquanaut biedt vakmensen al sinds 1961 een plek waar zij hart en ziel kunnen leggen in hun meesterschap: watersportdromen van watersporters verwezenlijken. Met iconische jachten als de Global en European Voyager, de Privilege, de Andante, de Drifter en nu weer de Hommage slaagt onze buurman in Sneek daar al decennialang in. We zijn dan ook trots dat we als preferred partner voor Aquanaut-vaarders nieuwe eigenaren voor hun jacht mogen zoeken. Ook nu hebben we weer een prachtig aanbod van in prima staat verkerende Aquanauts, waar u zo mee wegvaart.

> Lees meer
‘4Beaufort ontzorgde ons volledig rond jachttransport naar hun verkoophaven’

‘4Beaufort ontzorgde ons volledig rond jachttransport naar hun verkoophaven’

Jim woont in Duitsland. Vanaf zijn ligplaats in Berlijn probeerde hij aanvankelijk zijn Dolman Vlet te verkopen. Toen dat proces moeizaam verliep, schakelde de Amerikaan de hulp van 4Beaufort in. Wij ontzorgden hem rond het transport van zijn jacht naar onze verkoophaven in Sneek, waar we zijn motorboot in korte tijd verkochten. De Duitser Peter volgde met zijn Lauwersmeer Kotter het voorbeeld van Jim. Ontdek hoe 4Beaufort hun jachttransport faciliteerde voor een fractie van de verkoopprijs.

> Lees meer
‘Deze Aquanaut Unico is gemaakt voor verre droomreizen’

‘Deze Aquanaut Unico is gemaakt voor verre droomreizen’

Burch en Anja vertrokken in 1970 naar Zwitserland om een nieuw bestaan op te bouwen. Nabij Luzern runden zij jarenlang een hotel met restaurant en begonnen ze een bedrijf dat professionele keukens installeerde. Ter ontspanning zocht het paar altijd zeilend het water op. Eenmaal met pensioen leidde die passie tot de reis van hun leven naar Corsica. Speciaal voor die trip kochten zij in 2019 hun Aquanaut Unico 1500 FA ‘San’.

> Lees meer
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube