Jachtmakelaardij 4Beaufort
Voor watersporters, door watersporters

De (ver)koop van uw jacht is meer dan een zakelijke beslissing. Prachtige reizen, dierbare momenten en onvergetelijke herinneringen; voor u als verkoper droegen ze bij aan de liefde voor uw jacht. En voor u als koper moeten ze daaraan bij gaan dragen. Daarom zoekt u een jachtmakelaar die uw passie voor het water deelt en uw emoties begrijpt: Jachtmakelaardij 4Beaufort.

> Een jacht kopen > Uw jacht verkopen

Jachtmakelaar in Sneek (Friesland)

Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort in Sneek (Friesland) wordt u als watersporter geholpen door watersporters. Vanuit gedeelde passie staan wij u als gecertificeerde EMCI-makelaar graag bij. Met het vinden van uw juiste jacht. Of bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor uw jacht zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Daarbij bieden we u een enthousiaste samenwerking met 4 zekerheden:

  • Persoonlijke aandacht
  • Betrouwbare werkwijze
  • Vergaande service
  • Ervaren kunde
> Leer ons beter kennen
Jachtmakelaar in Sneek (Friesland)

Ontdek ons aanbod tweedehands jachten

Jachtmakelaardij 4Beaufort heeft een kwalitatief hoogwaardig aanbod van stalen motorjachten tegen reële prijzen. Elk jacht dat wij te koop aanbieden, is zorgvuldig gecontroleerd en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van 4Beaufort.

Actueel

‘4Beaufort ontzorgde ons volledig rond jachttransport naar hun verkoophaven’

‘4Beaufort ontzorgde ons volledig rond jachttransport naar hun verkoophaven’

Jim woont in Duitsland. Vanaf zijn ligplaats in Berlijn probeerde hij aanvankelijk zijn Dolman Vlet te verkopen. Toen dat proces moeizaam verliep, schakelde de Amerikaan de hulp van 4Beaufort in. Wij ontzorgden hem rond het transport van zijn jacht naar onze verkoophaven in Sneek, waar we zijn motorboot in korte tijd verkochten. De Duitser Peter volgde met zijn Lauwersmeer Kotter het voorbeeld van Jim. Ontdek hoe 4Beaufort hun jachttransport faciliteerde voor een fractie van de verkoopprijs.

> Lees meer
‘Deze Aquanaut Unico is gemaakt voor verre droomreizen’

‘Deze Aquanaut Unico is gemaakt voor verre droomreizen’

Burch en Anja vertrokken in 1970 naar Zwitserland om een nieuw bestaan op te bouwen. Nabij Luzern runden zij jarenlang een hotel met restaurant en begonnen ze een bedrijf dat professionele keukens installeerde. Ter ontspanning zocht het paar altijd zeilend het water op. Eenmaal met pensioen leidde die passie tot de reis van hun leven naar Corsica. Speciaal voor die trip kochten zij in 2019 hun Aquanaut Unico 1500 FA ‘San’.

> Lees meer
3 redenen om Motorboot Sneek te bezoeken?

3 redenen om Motorboot Sneek te bezoeken?

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie! 4, 5 en 6 november al in uw agenda genoteerd? Het zijn de dagen waarop de Najaarseditie van Motorboot Sneek plaatsvindt. Waarom u als motorbootliefhebber dit weekeind in de watersporthoofdstad van Nederland moet zijn? Omdat u er het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie vindt.

> Lees meer
DE HELE VAKANTIE OPEN!

DE HELE VAKANTIE OPEN!

Overal in het land zijn de vakanties in volle gang! Hopelijk kunt u genieten van mooi weer en fijne vaarherinneringen op het water maken. Terwijl u geniet, werken wij lekker door.

> Lees meer
‘Geen Pilot 39 kreeg meer liefde en aandacht dan onze Ghost’

‘Geen Pilot 39 kreeg meer liefde en aandacht dan onze Ghost’

Dat Sybrand (71) niet het boerenleven van zijn vader zou gaan leiden, stond snel vast. De geboren Fries werd liever meubelmaker. Die keuze leidde al op 15-jarige leeftijd tot een 53-jarige (!) carrière als scheepstimmerman. Eerst in loondienst, later als zelfstandig ondernemer. In die rol ontwikkelde hij een liefde voor het water en de Pilot 39-ontwerpen van Willem Nieland. Drie mocht hij er zelf betimmeren, waaronder zijn eigen Ghost.

> Lees meer
Hoe twee dezelfde Aquanaut European Voyagers toch erg van elkaar verschillen

Hoe twee dezelfde Aquanaut European Voyagers toch erg van elkaar verschillen

Aquanaut staat bekend om het bouwen van jachten die naadloos aansluiten op de specifieke wensen van de toekomstige eigenaren. Dat blijkt ook uit de twee unieke en goed onderhouden Aquanaut European Voyager 1300-jachten die momenteel in onze verkoophaven liggen. Beide van hetzelfde type, circa 13 meter in lengte, maar op veel fronten toch ook heel verschillend. Wat deze twee CE-B gecertificeerde multiknikspant-schepen zo bijzonder maakt? We leggen het u graag uit in een virtuele rondleiding!

> Lees meer
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube