Actueel

Vergaderen op het water!

Vergaderen op het water!

Miquel en Wenda brachten hun levens door op het water. Hun liefde voor de vrijheid van varen willen zij anderen meegeven. Daarom bieden zij zakelijke teams tot acht personen een unieke belevenis aan boord, waar gasten een dag lang ondergedompeld worden in luxe. In de Altena Blue Water Trawler 51 ‘Adnew’ vonden zij bij 4Beaufort daarvoor hun ideale jacht.

Altijd op het water!

Altijd op het water!

Daan en Sylvia zijn watersporters in hart en nieren. Samen varen ze al 48 jaar! Na een reis van een half jaar in 2022, besloten ze hun droom waar te maken: leven op het water. Ze verkochten hun huis en vonden in de Zijlmans 1500 Eagle Cabrio ‘Wildebras’ hun droomjacht bij 4 Beaufort. Verblijven en varen. Daan en Sylvia combineren het en genieten er volop van!

Ultieme vrijheid op ‘een zelfvoorzienend appartement op het water’

Ultieme vrijheid op ‘een zelfvoorzienend appartement op het water’

Varen werd Sjoerd met de paplepel ingegoten. Als kind en tiener maakte hij vele vaartochten met zijn vader, die beroepsschipper was. De liefde voor varen is hij nooit verloren. Die bracht hem en zijn vrouw Renée er in 2020 toe om een zeer compleet uitgeruste Bendie 13.70 te kopen. Na 3,5 jaar aan memorabele momenten nemen ze nu met pijn in het hart afscheid van dit prachtige, zelfvoorzienende jacht.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Bedankt dat jullie op ons vertrouwen koersen! En dan is het bijna alweer tijd om 2023 vaarwel te zeggen… Maar voordat het zover is, willen we u eerst bedanken voor het vertrouwen dat u ons gaf bij het verwezenlijken van uw (ver)koopdromen in het afgelopen jaar. Fijn dat u op onze kennis, kunde en ervaring terugviel. Vertrouwen waar u ook in 2024 weer op kunt koersen!

Motorboot Sneek: uw ideale (ver)koopmoment!

Motorboot Sneek: uw ideale (ver)koopmoment!

Heeft u 3, 4 en 5 november al in uw agenda genoteerd? Het zijn de dagen waarop de najaarseditie van Motorboot Sneek (MBS) plaatsvindt. Een weekeind lang brengen jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars daar het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar. Als één van de deelnemers aan Motorboot Sneek kunnen we u het ideale (ver)koopmoment bieden in het hart van de show.

GESLOTEN VANWEGE HARDZEILDAG

GESLOTEN VANWEGE HARDZEILDAG

Overal in het land zijn de vakanties in volle gang! Hopelijk kunt u genieten van mooi weer en fijne vaarherinneringen op het water maken. Terwijl u geniet, werken wij lekker door.

Ons nieuwste aanbod is klaar voor vertrek!

Ons nieuwste aanbod is klaar voor vertrek!

Zo snel als de jong gebruikte jachten onze verkoophaven binnenvaren, varen ze ook weer uit met een nieuwe eigenaar. Gelukkig blijft nieuw aanbod onze locatie in Sneek binnendruppelen.

Deze zomer nog uw droomjacht varen?

Deze zomer nog uw droomjacht varen?

Vandaag is het 21 juni, het officiële begin van de zomer! Met het arriveren van de zon voeren er ook meerdere fraaie jachten onze verkoophaven binnen. Daardoor laten niet alleen het weer, maar ook ons vernieuwde jachtaanbod u stralen. Wilt u deze zomer nog uw droomjacht varen? Bekijk dan snel de laatste jachten die we in bemiddeling kregen! Als u wilt, kunt u er morgen al mee van de zomer genieten.

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube