Actueel

DE HELE VAKANTIE OPEN!

DE HELE VAKANTIE OPEN!

Overal in het land zijn de vakanties in volle gang! Hopelijk kunt u genieten van mooi weer en fijne vaarherinneringen op het water maken. Terwijl u geniet, werken wij lekker door.

‘Geen Pilot 39 kreeg meer liefde en aandacht dan onze Ghost’

‘Geen Pilot 39 kreeg meer liefde en aandacht dan onze Ghost’

Dat Sybrand (71) niet het boerenleven van zijn vader zou gaan leiden, stond snel vast. De geboren Fries werd liever meubelmaker. Die keuze leidde al op 15-jarige leeftijd tot een 53-jarige (!) carrière als scheepstimmerman. Eerst in loondienst, later als zelfstandig ondernemer. In die rol ontwikkelde hij een liefde voor het water en de Pilot 39-ontwerpen van Willem Nieland. Drie mocht hij er zelf betimmeren, waaronder zijn eigen Ghost.

Hoe twee dezelfde Aquanaut European Voyagers toch erg van elkaar verschillen

Hoe twee dezelfde Aquanaut European Voyagers toch erg van elkaar verschillen

Aquanaut staat bekend om het bouwen van jachten die naadloos aansluiten op de specifieke wensen van de toekomstige eigenaren. Dat blijkt ook uit de twee unieke en goed onderhouden Aquanaut European Voyager 1300-jachten die momenteel in onze verkoophaven liggen. Beide van hetzelfde type, circa 13 meter in lengte, maar op veel fronten toch ook heel verschillend. Wat deze twee CE-B gecertificeerde multiknikspant-schepen zo bijzonder maakt? We leggen het u graag uit in een virtuele rondleiding!

Vacance Solide 435: ‘Een one of a kind allrounder’

Vacance Solide 435: ‘Een one of a kind allrounder’

Een dagtocht over de Nederlandse wateren of een wekenlange reis naar Scandinavië, Frankrijk of Engeland. Welke bestemming Ernst Jan en Sabina ook wilden bereiken, hun Vacance Solide 435 moest hen er veilig, comfortabel en stijlvol kunnen brengen. Vanuit die vertrekpunten dacht het geboren en getogen watersportkoppel hun droomjacht centimeter voor centimeter uit. Het leverde een one of a kind allrounder op, waarvan ze na tien jaar met pijn in het hart afscheid nemen.

Waarom 4Beaufort tijdens Motorboot Sneek uw ideale verkoophaven is!

Waarom 4Beaufort tijdens Motorboot Sneek uw ideale verkoophaven is!

Hopelijk heeft u deze zomer volop genoten van fantastische verblijven op uw jacht en mag u dat de komende tijd nog eens ervaren tijdens enkele heerlijke nazomerdagen. Ideale momenten om na te denken over de toekomst van uw jacht. Voldoet uw vaartuig nog aan alle wensen of overweegt u toch een verkoop? In dat laatste geval is 4Beaufort uw ideale bemiddelaar. Helemaal nu Motorboot Sneek na een jaar afwezigheid weer op de watersportagenda staat! Waarom?

'Een halve eeuw oud, maar volledig van deze tijd'

'Een halve eeuw oud, maar volledig van deze tijd'

Een jacht uit 1970… We snappen dat het bouwjaar u af kan schrikken. Gedateerd, versleten, vol gebreken; doembeelden als deze duiken al op in uw gedachten. U zult uw ogen dan ook niet geloven bij het betreden van Valkvlet 11.90 Geertruida. Meer dan een halve eeuw oud, maar in alle opzichten van deze tijd. En dan zijn ook nog eens álle karakteristieke eigenschappen behouden!

‘In Tofina stopten we onze in 40 jaar opgebouwde architectenkennis’

‘In Tofina stopten we onze in 40 jaar opgebouwde architectenkennis’

Een uniek, gebruiksvriendelijk en ruim vakantiehuis te water ontwerpen en daar zelf aan meebouwen, dat was de droom van architect Franz (86 jaar) en zijn vrouw Eva (84 jaar) toen zij in 2000 met pensioen gingen. Het Zwitserse echtpaar werkte jarenlang aan hun ultieme wens. Het resultaat? Tofina, een prachtig van Zwitsers Lärche en Khaya hardhout gemaakt motorjacht, waarop hun liefde voor Nederland ontlook.

‘We hadden graag zoveel meer van Albatros willen genieten’

‘We hadden graag zoveel meer van Albatros willen genieten’

In 2004 lachte het leven de heer Voss (70 jaar) nog toe. De diplomaat uit Bochum stevende op zijn pensioen af en om met zijn vrouw van hun oude dag te gaan genieten, kochten zij een Aquanaut Drifter 1500 AK uit 2000. Een multiknikspant van zeewaardige A-klasse. Het doel? De vrijheid ervaren van de vogel waarna ze hun jacht vernoemden: Albatros. Helaas liep het allemaal totaal anders…

Super Lauwersmeerkruiser 430 in Showroom-staat

Super Lauwersmeerkruiser 430 in Showroom-staat

Een Super Lauwersmeerkruiser 430 uit 2007 in showroom-staat? Een buitenkansje! Wij hebben dit prachtige jacht, Marinique genaamd, in bemiddeling gekregen. Het betreft een kruiser van de eerste eigenaar, die zeer goed is onderhouden en vanaf dag één overdekt heeft gelegen. Ontdek de pluspunten van deze SL 430!

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag op afspraak.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube