Jacht verkopen in 5 stappen?

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat uw schip verkopen. In sommige gevallen kan dat een emotioneel proces zijn. U bent bijvoorbeeld gehecht geraakt aan uw schip. En dan is het prettig om te weten hoe wij de verkoop aanpakken. Wat kunt u van ons verwachten en hoe doorlopen wij dit proces met u.

Stap 1 | Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen rondom de verkoop van uw jacht en de mogelijkheden die 4Beaufort u biedt. Wij vertellen u graag over onze zekerheden en de keuze die u heeft om uw jacht vanaf uw eigen vaste ligplaats of vanuit onze thuishaven in Sneek te verkopen. Wat daarbij voor ons het belangrijkste is? Dat we een klik met elkaar hebben.

Kennismaking

Stap 2 | Jacht taxatie

Voelt het goed? Dan bekijken wij uw jacht zorgvuldig. Op basis van onder andere de staat van onderhoud en eventuele bij ons bekende gebreken, onze ervaring en de marktwaarde bepalen wij een reële prijs. Na de taxatie bepaalt u of u met 4Beaufort in zee wilt gaan. Tot deze stap bent u niets aan ons verplicht.

Taxatie

Stap 3 | De overeenkomst

We gaan met elkaar aan de slag! Onze afspraken leggen wij vast in een heldere overeenkomst zonder kleine lettertjes en met duidelijke afspraken over onze marktconforme courtage. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en in tegenstelling tot wat vaak gebruikelijk is in onze branche bent u ons na afloop van de overeenkomst - van minimaal 9 maanden - niets verplicht. Het enige waar u rekening mee dient te houden is een opzegtermijn van 3 maanden.

Adverteren

Stap 4 | Verkoopproces

Het verkoopproces kan beginnen. Wij adviseren u bij het verkoopklaar maken van uw schip. Zo stylen we uw schip voor een professionele fotoshoot en plaatsen we het schip op onze website, op (inter)nationale verkoopsites, social media en gaan er eventueel mee naar beurzen. Bovendien gaan we actief potentiële geïnteresseerden benaderen. Uiteraard houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Bezichtiging

Stap 5 | Jacht verkopen

Gefeliciteerd, uw jacht is verkocht! Tenminste, dat is waar wij voor gaan. In deze laatste fase voeren wij samen met u de onderhandeling, maken wij het verkoopcontract op en ondersteunen we bovendien in de financiële en administratieve afhandeling.

Onderhandelen
Geïnteresseerd? Neem contact op!
> Naar de contactgegevens
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte