Jacht verkopen in 4 stappen

U heeft de knoop doorgehakt; u gaat uw schip verkopen. In sommige gevallen kan dat een emotioneel proces zijn. Bijvoorbeeld omdat u gehecht bent geraakt aan uw jacht. Dan is het prettig om te weten hoe wij de verkoop aanpakken. Wat kunt u van ons verwachten?

Stap 1 | We maken kennis met elkaar

Aangenaam! In een vrijblijvend gesprek leren we elkaar, uw wensen en onze mogelijkheden kennen. Wat daarbij het belangrijkste is? Dat we een klik hebben en dat u weet waar u aan toe bent. Daar draaien wij niet omheen, want het is heel simpel: verkopen we uw jacht, dan rekenen we een marktconforme courtage. Lukt het onverhoopt niet? Dan betaalt u niets!

Kennismaking

Stap 2 | We beoordelen uw jacht

Voelt het goed? Dan bekijken we uw jacht zorgvuldig. Samen bepalen we een reële prijs op basis van onderhoud, staat en marktwaarde. Daarbij maken we met onze ervaring en kunde graag het verschil. Pas na de taxatie bepaalt u of u met ons in zee wilt gaan. Tot deze stap bent u niets aan ons verplicht.

Taxatie

Stap 3 | We sluiten een overeenkomst

We gaan met elkaar aan de slag! U tekent een contract voor 12 maanden met ons. Helder, zonder kleine lettertjes en tegen een scherpe courtage. Anders dan vaak gebruikelijk in onze branche bent u ons na afloop van de overeenkomst niets verplicht. Het enige waar u rekening mee dient te houden, is een opzegtermijn van drie maanden.

Adverteren

Stap 4 | We leiden uw verkoopproces

Op naar verkoopsucces! We doen een professionele fotoshoot met uw jacht en nemen een interview met u af. Voor magazines, websites, beurzen en social media. We voeren samen met u onderhandelingen, stellen het verkoopcontract op en wikkelen de verkoop administratief af.

Bezichtiging
Geïnteresseerd? Neem contact op!
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (13 april tot 14.00 uur!!!)
Zondag gesloten.
In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube