Onze werkwijze

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat uw schip verkopen. In sommige gevallen kan dat een emotioneel proces zijn. U bent bijvoorbeeld gehecht geraakt aan uw schip. En dan is het prettig om te weten hoe wij de verkoop aanpakken. Wat kunt u van ons verwachten en hoe doorlopen wij dit proces met u.

Stap 1 | Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen rondom de verkoop van uw jacht en de mogelijkheden die 4Beaufort u biedt. Wij vertellen u graag over onze zekerheden, onze werkwijze en natuurlijk moeten we een klik met elkaar hebben.

Kennismaking

Stap 2 | Taxatie

Voelt het goed? Dan bekijken wij uw jacht zorgvuldig. Op basis van onder andere de staat van onderhoud en eventuele bij ons bekende gebreken, onze ervaring en de marktwaarde bepalen wij een reële prijs. Na de taxatie bepaalt u of u met 4Beaufort in zee wilt gaan. Tot deze stap bent u niets aan ons verplicht.

Taxatie

Stap 3 | De overeenkomst

We gaan met elkaar aan de slag! Onze afspraken leggen wij vast in een heldere overeenkomst zonder kleine lettertjes. Het is duidelijk wat onze courtage is, wat u van ons mag verwachten en in tegenstelling tot wat vaak gebruikelijk is in onze branche bent u ons na afloop van de overeenkomst - van minimaal 9 maanden - niets verplicht. Het enige waar u rekening mee dient te houden is een opzegtermijn van 3 maanden.

Adverteren

Stap 4 | Verkoopproces

Het verkoopproces kan beginnen. Wij adviseren u bij het verkoopklaar maken van uw schip. Zo stylen we uw schip voor een professionele fotoshoot en plaatsen we het schip op onze website, op (inter)nationale verkoopsites, social media en gaan er eventueel mee naar beurzen. Bovendien gaan we actief potentiële geïnteresseerden benaderen. Uiteraard houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Bezichtiging

Stap 5 | De verkoop

Gefeliciteerd, uw jacht is verkocht! Tenminste, dat is waar wij voor gaan. In deze laatste fase voeren wij samen met u de onderhandeling, maken wij het verkoopcontract op en ondersteunen we bovendien in de financiƫle en administratieve afhandeling.

Onderhandelen

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte