Jacht kopen? Uw 4 zekerheden

U heeft in ons aanbod een prachtig jacht gezien. De foto's spreken u aan, de specificaties stemmen u tevreden en u ziet uzelf al varen. Dat het niet alleen een mooie droom is overtuigen wij u graag van. Dit zijn namelijk de 4 zekerheden waar 4Beaufort voor staat.

Transparantie

Wat u ziet, is wat u krijgt en wat u niet ziet, daar wijzen wij u op. Geen verborgen gebreken, maar een kwalitatief hoogwaardig jacht met een goede staat van onderhoud.

Transparante werkwijze

Een eerlijke prijs

Wij vragen een eerlijke en goed onderbouwde prijs op basis van een helder taxatierapport.

Eerlijke prijs

Aflevering naar wens

Heeft u speciale wensen? Door onze intensieve samenwerking met een werf hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht perfect af te leveren: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Zo kan Beaufort uw wensen voor uw thuis op het water realiseren.

Aflevering naar wens

Grondig gecontroleerd

Niet verbloemen maar benoemen! Elk jacht dat wij kopen of verkopen, controleren wij grondig en eventuele gebreken benoemen wij, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dankzij jarenlange ervaring in de watersport en specialisten 'om de hoek' kunnen wij u de garantie bieden dat de jachten die wij aanbieden aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Grondig gecontroleerd

Overtuigd van onze zekerheden? > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte