Jacht kopen? Uw 4 zekerheden

U heeft in ons aanbod een prachtig jacht gezien. De foto's spreken u aan, de specificaties stemmen u tevreden en u ziet uzelf al varen. Dat het niet alleen een mooie droom is overtuigen wij u graag van. Dit zijn namelijk de 4 zekerheden waar 4Beaufort voor staat.

Transparantie

Wat u ziet, is wat u krijgt. En wat u niet ziet, maar wij wel weten, daar wijzen wij u op…

Transparante werkwijze

Een eerlijke prijs

Wij vragen een eerlijke en goed onderbouwde prijs.

Eerlijke prijs

Aflevering naar wens

Heeft u speciale wensen? Door onze intensieve samenwerking met een werf hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht perfect af te leveren: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Zo kan Beaufort uw wensen voor uw thuis op het water realiseren.

Aflevering naar wens

Grondig gecontroleerd

Niet verbloemen maar benoemen! Elk jacht dat wij kopen of verkopen, wordt door ons grondig bekeken, en de bij ons bekende gebreken benoemen wij. Een keuring door een gecertificeerd keurmeester is altijd toegestaan en wordt door ons geadviseerd.
Dankzij jarenlange ervaring in de watersport en specialisten 'om de hoek' kunnen wij u de garantie bieden dat de jachten die wij aanbieden aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Grondig gecontroleerd

Overtuigd van onze zekerheden? > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte