Uw 4 koopzekerheden!

U heeft in ons aanbod een prachtig jacht gezien. De foto's spreken u aan, de specificaties stemmen u tevreden en u ziet uzelf al varen. Dat het niet alleen een mooie droom is, daarvan overtuigen wij u graag. Met de 4 koopzekerheden waar 4Beaufort voor staat.

1. Reële prijsstelling

We beoordelen elk jacht zorgvuldig. Op basis van onderhoud, staat en marktwaarde bepalen we een reële prijs. Die onderbouwen we goed en eerlijk. Wat u ziet, is wat u krijgt. En wat u niet ziet, maar wat wij wel weten, daar wijzen wij u op. Niet verbloemen, maar benoemen!

Reële prijsstelling

2. Heldere afspraken

We maken duidelijke afspraken over het koopproces met u, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras! Want als u een jacht wilt kopen, behandelen we u zoals wij ook graag behandeld willen worden.

Heldere afspraken

3. Aflevering naar wens

Speciale wensen voor uw thuis op het water realiseren we graag! Onder meer dankzij onze intensieve samenwerking met werven rond onze locatie, maar ook door coöperaties met werven door het hele land. Hun timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers, stoffeerders en poetsers leveren uw jacht perfect af. Op welke locatie bepaalt u, want we schakelen onze uitstekende contacten met transporteurs graag voor u in. Wenst u een vaarinstructie? Ook die verzorgen we zoals u wilt.

Aflevering naar wens

4. Grondige controle

We willen niet dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom adviseren we u altijd om uw jacht grondig te laten controleren. We brengen u graag in contact met onafhankelijke deskundige keuringsexperts uit ons netwerk. Zij hebben de kennis in huis om te achterhalen of uw jacht aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Grondige controle
Overtuigd van onze zekerheden?
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube