Ontdek ons bedrijf

Eerlijkheid, persoonlijke aandacht en transparantie, dat is waar Jachtmakelaardij 4Beaufort voor staat.

Al van kinds af aan is 4Beaufort-oprichter Jelle Eveleens op en rond het water te vinden en door zijn vele jaren ervaring in de watersport heeft Jelle de nodige know-how in de branche opgebouwd. Wat hij belangrijk vindt bij het benaderen van klanten is vriendelijkheid, enthousiasme, samenspraak en bereikbaarheid. 

Jelle Eveleens

Onze passie

Jachtmakelaardij 4Beaufort deelt uw liefde voor het water. Wij begrijpen heel goed dat de aan- of verkoop van uw jacht veel meer is dan een zakelijke beslissing. Wij zijn immers zelf ook watersporters.


Het is onze missie om u dezelfde behandeling te geven als wij graag zouden willen krijgen. Wij begrijpen uw emotionele betrokkenheid in het aan- of verkoopproces en nemen u graag aan de hand.

De zekerheden van 4Beaufort

"Niet verbloemen maar benoemen", dat is voor ons de regel. Wij houden van heldere afspraken, duidelijke contracten en geen addertjes onder het gras. Eventuele bij ons bekende gebreken aan een jacht worden benoemd, professionele fotos moeten al vanaf uw scherm een goede indruk kunnen geven van het aanbod en dankzij onze EMCI-certificering kunnen wij u ook bewezen zekerheid bieden.

  • Transparante werkwijze
  • Gecertificeerde EMCI-makelaar
  • Kwalitatief hoogwaardig aanbod
  • Lage courtage

Benieuwd naar ons aanbod gebruikte jachten? > Bekijk ons volledige aanbod

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte