Ontdek Jachtmakelaardij 4Beaufort

Eerlijkheid, persoonlijke aandacht en transparantie, dat is waar Jachtmakelaardij 4Beaufort voor staat.

Al van kinds af aan is 4Beaufort-oprichter Jelle Eveleens op en rond het water te vinden en door zijn vele jaren ervaring in de watersport heeft Jelle de nodige know-how in de branche opgebouwd. Wat hij belangrijk vindt bij het benaderen van klanten is vriendelijkheid, enthousiasme, samenspraak en bereikbaarheid. 

Jelle Eveleens

Beste van twee werelden

4Beaufort biedt u het beste van twee werelden. U kunt ervoor kiezen om onze bemiddeling plaats te laten vinden vanaf uw vaste ligplaats. Met potentiële kopers bezoeken we uw vertrouwde locatie graag. Maar u heeft ook de optie om naar onze thuishaven in Sneek te komen.

Daar ligt uw jacht gedurende de verkoopperiode in het kloppend hart van de Nederlandse watersport aan de rand van het centrum. Een locatie met veel spontane aanloop, die ook nog eens een centrale rol speelt tijdens Motorboot Sneek in het voor- en najaar.

Onze passie

Jachtmakelaardij 4Beaufort deelt uw liefde voor het water. Wij begrijpen heel goed dat de aan- of verkoop van uw jacht veel meer is dan een zakelijke beslissing. Wij zijn immers zelf ook watersporters.


Het is onze missie om u dezelfde behandeling te geven als wij graag zouden willen krijgen. Wij begrijpen uw emotionele betrokkenheid in het aan- of verkoopproces en nemen u graag aan de hand.

Benieuwd hoe het verkoopproces in haar werk gaat? > Ontdek onze werkwijze in twee minuten!

De zekerheden van 4Beaufort

"Niet verbloemen maar benoemen", dat is voor ons de regel. Wij houden van heldere afspraken, duidelijke contracten en geen addertjes onder het gras. Eventuele bij ons bekende gebreken aan een jacht worden benoemd, professionele fotos moeten al vanaf uw scherm een goede indruk kunnen geven van het aanbod en dankzij onze EMCI-certificering kunnen wij u ook bewezen zekerheid bieden.

  • Transparante werkwijze
  • Gecertificeerde EMCI-makelaar
  • Kwalitatief hoogwaardig aanbod
  • Lage courtage
Benieuwd naar ons aanbod gebruikte jachten?
> Bekijk ons volledige aanbod
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte