Ervaren jachtbemiddelaar voor de aan- en verkoop van uw jacht

Denkt u eraan om uw jacht te verkopen, maar ziet u op tegen het verkoopproces? Een ervaren en betrouwbare partner in jachtbemiddeling kan veel van uw zorgen wegnemen. Jachtmakelaardij 4Beaufort is een gecertificeerde EMCI-jachtbemiddelaar, die u tijdens het gehele traject begeleidt. Bent u juist op zóek naar uw droomjacht? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. In onze verkoophaven in Sneek (Friesland) vindt u een kwalitatief hoogstaand aanbod aan gebruikte schepen.

De voordelen van jachtbemiddeling door 4Beaufort

  • Jarenlange ervaring in watersport en jachtbemiddeling
  • Eerlijke prijzen en courtage (Geen verkoop? Dan betaalt u niets)
  • Jachtbemiddeling vanaf uw eigen ligplaats óf vanuit onze verkoophaven
  • EMCI-gecertificeerd, voor de hoogste kwaliteit en service
  • Inzet van marketing en een professionele fotoshoot van uw jacht
  • Kwalitatief hoogstaand aanbod aan gebruikte jachten

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Jachtbemiddeling bij de verkoop van uw schip

De verkoop van uw motorjacht verloopt bij jachtbemiddelaar 4Beaufort in vier heldere stappen. Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en een goede relatie. Daarom leren we elkaar, uw wensen en de mogelijkheden kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zetten uiteen hoe onze jachtbemiddeling in de praktijk verloopt, wat u van ons kunt verwachten en welke courtage we rekenen wanneer we uw schip verkopen.

Waardebepaling van uw jacht

De volgende stap in onze jachtbemiddeling is het vrijblijvend waardebepaling van uw jacht. We nemen alle tijd om uw schip zorgvuldig te beoordelen. Hoe is deze onderhouden, wat is de staat en wat is de marktwaarde? Zodra we dit in kaart hebben, komen we gezamenlijk tot de beste prijs. Vervolgens heeft u de vrije keuze om met ons definitief het traject tot jachtbemiddeling in te gaan.

Kiest u voor 4Beaufort? Dan gaan we een samenwerking aan voor de duur van 12 maanden. Afspraken en voorwaarden leggen we vast in een helder contract, met een scherpe courtage en zonder addertjes onder het gras.

Verkoop van uw jacht

Tijd voor de laatste en belangrijkste stap in onze jachtbemiddeling: de daadwerkelijke verkoop van uw jacht. Om uw schip zo goed en waarheidsgetrouw mogelijk te kunnen plaatsen in magazines, op websites, beurzen en social media schakelen we een professionele fotograaf in. Ook interviewen we u voor een overtuigend verhaal over de achtergrond en voordelen van uw jacht. Wanneer een jachtliefhebber interesse toont, betrekken we u uiteraard bij de onderhandelingen. Komen we uiteindelijk tot een deal? Dan stellen wij voor u het verkoopcontract op en dragen we zorg voor het administratieve deel van de verkoop.

Zo pakken wij de verkoop van uw jacht aan!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Jachtbemiddeling bij de aankoop van een schip

Ook voor de aankoop van uw nieuwe droomjacht bent u bij 4Beaufort op de juiste plek. In onze verkoophaven in Sneek vindt u een groot en kwalitatief hoogstaand aanbod van prachtige jachten. Door onze jarenlange ervaring in jachtbemiddeling kunt u rekenen op een eerlijke en reële prijsstelling. Daarbij is ons motto: ‘Niet verbloemen, maar benoemen’. We maken duidelijke afspraken met u over het koopproces, uw rechten, plichten en kosten. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.


Kom in contact voor jachtbemiddeling

Wilt u meer informatie over de aan- of verkoop van uw jacht? Wij komen graag met u in contact! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertelt onze jachtbemiddelaar Jelle Eveneens u alles over het (ver)koopproces.

Kom in contact met Jelle!

Of bekijk hier ons aanbod van jachten!

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube