Uw 4 verkoopzekerheden

Als we samen de uitdaging uitgaan, dan doen we er alles aan om uw jacht te verkopen. Op persoonlijke, betrouwbare, enthousiaste en ervaren wijze. En met de 4 verkoopzekerheden waar onze jachtmakelaar voor staat.

1. Reële prijsstelling

We beoordelen uw jacht zorgvuldig. Op basis van onderhoud, staat en marktwaarde bepalen we een reële prijs. Die onderbouwen we goed en eerlijk. Zo krijgt u geld naar waarde en uw koper waarde naar geld.

Reële prijsstelling

2. Helder jaarcontract

U tekent een contract voor 12 maanden met ons. Helder, zonder kleine lettertjes en tegen een scherpe courtage. Na afloop van de overeenkomst bent u niets aan ons verplicht. Het enige waar u rekening mee dient te houden, is een opzegtermijn van drie maanden.

Helder jaarcontract

3. Professionele aandacht

We doen een professionele fotoshoot met uw jacht en nemen een interview met u af. Voor op onze eigen website en social media-kanalen. Maar ook voor in (internationale) watersportmagazines en beurzen als Hiswa, Boot Düsseldorf en Motorboot Sneek.

Professionele aandacht

4. Bemiddeling met keuze

4Beaufort biedt u het beste van twee werelden. U kunt ervoor kiezen om onze bemiddeling plaats te laten vinden vanaf uw vaste ligplaats. Met potentiële kopers bezoeken we uw vertrouwde locatie graag. Maar u kunt uw jacht ook naar onze thuishaven in Sneek varen.

Bemiddeling met keuze
Overtuigd van onze zekerheden?
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube