Jacht verkopen? Uw 4 zekerheden

Gaan we samen de uitdaging aan dan doen we er alles aan om uw jacht te verkopen. Daarbij houden wij van duidelijkheid en eerlijkheid. Met vier zekerheden willen wij u dan ook optimaal van dienst zijn bij de verkoop van uw jacht.

Open en transparant

Duidelijke afspraken over het verkoopproces, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras! U tekent bij ons een contract voor 9 maanden en na die tijd bent u ons niets meer verplicht.

Transparante werkwijze

Een eerlijke prijs

Wij begrijpen dat u emotioneel gebonden bent aan uw jacht. Maar die emotie heeft een koper niet. Op basis van een helder taxatierapport en onze ervaring bepalen wij samen met u dan ook een eerlijke en reëele vraagprijs. Een prijs die marktconform is en de beste kans van slagen heeft om ook daadwerkelijk u jacht te verkopen.

Eerlijke prijs

Verkoopklaar maken

Wij hebben een hoge kwaliteitsstandaard. En daarom willen wij dat alle schepen in ons aanbod er piekfijn bijliggen. Wij ondersteunen en adviseren u (vrijblijvend) bij het verkoopklaar maken van uw jacht, zoals de styling, het schoonmaken/poetsen, het herstellen van gebreken en het uitvoeren van (eventueel) achterstallig onderhoud. Door een uitgebreide samenwerking met een werf kunnen wij u hierin volledig begeleiden en ondersteunen.

Verkoopklaar maken

Lage en heldere courtage

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. En daar draaien wij dan ook niet omheen. 4Beaufort rekent 6% courtage en eenmalig € 375,- entreekosten. Dit is beide inclusief BTW. Deze entreekosten worden verrekend met de courtage bij verkoop van uw schip. Inbegrepen is in alle gevallen een professionele fotoshoot, advertenties op (inter)nationale koop- en verkoopwebsites, taxatierapport en binnenlandse reiskosten.

Lage en heldere courtage

Overtuigd van onze zekerheden? > Maak een afspraak met ons

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte