Jachtverkoop; uw 4 zekerheden

Gaan we samen de uitdaging aan dan doen we er alles aan om uw jacht te verkopen. Daarbij houden wij van duidelijkheid en eerlijkheid. Met vier zekerheden willen wij u dan ook optimaal van dienst zijn bij de verkoop van uw jacht.

Open en transparante jachtverkoop

Duidelijke afspraken over het verkoopproces, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras! U tekent bij ons een contract voor 9 maanden en na die tijd bent u ons niets meer verplicht.

Transparante werkwijze

Een eerlijke prijs voor uw jacht

Wij begrijpen dat u emotioneel gebonden bent aan uw jacht. Maar die emotie heeft een koper niet. Op basis van een helder taxatierapport en onze ervaring bepalen wij samen met u dan ook een eerlijke en reëele vraagprijs. Een prijs die marktconform is en de beste kans van slagen heeft om ook daadwerkelijk u jacht te verkopen.

Eerlijke prijs

Verkoopklaar maken

Wij hebben een hoge kwaliteitsstandaard. En daarom willen wij dat alle schepen in ons aanbod er piekfijn bijliggen. Wij ondersteunen en adviseren u (vrijblijvend) bij het verkoopklaar maken van uw jacht, zoals de styling, het schoonmaken/poetsen, het herstellen van gebreken en het uitvoeren van (eventueel) achterstallig onderhoud. Door een uitgebreide samenwerking met een werf kunnen wij u hierin volledig begeleiden en ondersteunen.

Verkoopklaar maken

Scherpe courtage

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. En rekent u op een eerlijke behandeling. Daar bent u bij 4Beaufort van verzekerd. We hanteren scherpe marktconforme percentages voor courtage en doen er alles aan om een nieuwe eigenaar voor uw jacht te vinden. In alle gevallen taxeren wij uw schip en zijn alle binnenlandse reiskosten inbegrepen. Daarnaast verzorgen wij een professionele fotoshoot die de basis vormt voor advertenties op (inter)nationale koop- en verkoopwebsites en onze verkoopwand. Die tonen we op diverse (inter)nationale beurzen. Tijdens onze deelname aan Motorboot Sneek zetten we uw jacht nog eens extra in de spotlights.

Lage en heldere courtage
Overtuigd van onze zekerheden?
> Naar de contactgegevens
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte