Onze diensten

U staat op het punt een (droom)jacht te kopen. Wij weten als geen ander wat daar nog meer bij komt kijken. En daarom ondersteunen wij u graag ook hiermee.

Taxatie

U heeft een schip gezien dat niet bij 4Beaufort te koop ligt. En u wilt graag weten of de prijs reëel is. Samen met u kunnen wij het schip bekijken en u zodoende onafhankelijk een goed advies geven over de prijs en staat van het schip.

Taxatie

Financiering

Dankzij goede contacten en ervaring met financieringsmaatschappijen kunnen wij u begeleiden in de financiering van uw aankoop. Onafhankelijk en objectief.

Financiering

Aankoopbemiddeling

Koopt u een jacht bij een andere jachtmakelaar? 4Beaufort kan voor u een technische inspectie laten uitvoeren, u adviseren over de prijs en de aankoop (inclusief screening van het contract) volledig begeleiden.

Aankoopbemiddeling

Verzekering

De aankoop van uw nieuwe jacht brengt ook risico’s met zich mee. Met een goede verzekering zijn deze risico’s eenvoudig af te dekken. Bij het kiezen van de juiste verzekering gaat het niet alleen om de premie, maar uiteraard zijn de voorwaarden ook heel belangrijk. Wij hebben hiervoor de kennis in huis. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen wij samen met u de juiste polis selecteren.

Verzekering

Onderhoud

Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde jachtwerven hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht te onderhouden: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Wij zijn u hier graag mee van dienst.

Onderhoud

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte