Onze diensten

U staat op het punt om uw (droom)jacht te kopen. Een moment waarop er veel zaken op u afkomen. Wij weten als geen ander wat er bij de aankoop komt kijken en waar u rekening mee moet houden. Daarom ondersteunen wij u graag met onze diensten.

Taxatie

Heeft u het schip van uw dromen gevonden? Ook als deze niet in de verkoophaven van onze jachtmakelaardij ligt, helpen we u graag. Als u wilt weten of de prijs reëel is, bekijken we samen het jacht. Zo ontvangt u van ons een onafhankelijke waardebepaling van het schip.

Lees meer
Taxatie

Aankoopbemiddeling

Koopt u een jacht bij een andere makelaar? We gaan graag samen met u het schip op locatie bekijken. Desgewenst maken we daar samen een proefvaart en krijgt u van ons een waardebepaling te horen. Vervolgens kunnen we de onderhandeling voor u voeren en het koopcontract screenen. Wenst u een technische inspectie? We spreken graag ons netwerk voor u aan.

Aankoopbemiddeling

Financiering

Hulp nodig bij de financiering van uw jacht? We brengen u graag in contact met partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Bedrijven waarvan we zeker weten dat onze klanten daar eerder al fijne ervaringen mee hadden. Ze geven u graag inzicht in alle mogelijke vormen van financiering.

Financiering

Verzekering

Wilt u de risico’s rondom en na de aankoop van uw jacht afdekken? We brengen u graag in contact met de juiste verzekeringsmaatschappijen. Partijen die u op onafhankelijke wijze betrouwbaar van dienst zijn en waar wij en onze klanten uitsluitend goede ervaringen mee hebben.

Verzekering

Onderhoud

Wilt u na aankoop van uw jacht veilig blijven varen en de waarde van uw jacht behouden? Dan ondersteunen we u graag bij het onderhoud van uw schip. Door u in contact te brengen met de vaklieden van de gerenommeerde werven waarmee we samenwerken. Zij brengen en houden uw jacht in topconditie en bezorgen u jarenlang vaarplezier.

Lees meer
Onderhoud
Geïnteresseerd? Neem contact op!
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube