Onze diensten

U staat op het punt een (droom)jacht te kopen. Wij weten als geen ander wat daar nog meer bij komt kijken. En daarom ondersteunen wij u graag ook hiermee.

Taxatie

U heeft een schip gezien dat niet bij 4Beaufort te koop ligt. En u wilt graag weten of de prijs reëel is. Samen met u kunnen wij het schip bekijken en u zodoende onafhankelijk een goed advies geven over de prijs en staat van het schip.

Lees meer
Taxatie

Financiering

Dankzij goede contacten en ervaring met financieringsmaatschappijen kunnen wij u begeleiden in de financiering van uw aankoop. Onafhankelijk en objectief.

Lees meer
Financiering

Aankoopbemiddeling

Koopt u een jacht bij een andere jachtmakelaar? 4Beaufort kan voor u een technische inspectie laten uitvoeren, u adviseren over de prijs en de aankoop (inclusief screening van het contract) volledig begeleiden.

Aankoopbemiddeling

Verzekering

De aankoop van uw nieuwe jacht brengt ook risico’s met zich mee. Met een goede verzekering zijn deze risico’s eenvoudig af te dekken. Bij het kiezen van de juiste verzekering gaat het niet alleen om de premie, maar uiteraard zijn de voorwaarden ook heel belangrijk. Wij hebben hiervoor de kennis in huis. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen wij samen met u de juiste polis selecteren.

Lees meer
Verzekering

Onderhoud

Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde jachtwerven hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht te onderhouden: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Wij zijn u hier graag mee van dienst.

Lees meer
Onderhoud
Geïnteresseerd? Neem contact op!
> Naar de contactgegevens
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte