Boot onderhoud

Heeft u de boot van uw dromen gezien en wilt u deze binnenkort daadwerkelijk aanschaffen? Een fantastische jacht gevonden en nu aan het uitzoeken wat er allemaal moet gebeuren bij de aankoop? Dat is, naast de financiering, natuurlijk behoorlijk wat.

Veel mensen sluiten bijvoorbeeld graag een verzekering voor de boot af om financiële risico's zoveel mogelijk af te dekken. Daarnaast moet natuurlijk ook het onderhoud van de boot geregeld worden. Want reken maar dat dit noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren. Ook hierbij kunt u op een eenvoudige manier profiteren van het netwerk en de ervaring van 4Beaufort!

Boot onderhoud Boot onderhoud

Is boot onderhoud echt nodig?

Het onderhoud van een boot is ontzettend belangrijk. Iedere booteigenaar wil immers dat de boot in een zo goed mogelijke staat blijft, niet in de laatste plaats om ongelukken te voorkomen. Er wordt niet voor niets wel eens gezegd dat er tegenover ieder uur varen ook een uur onderhoud staat.

Wanneer u de boot op de juiste manier verzorgt en onderhoudt, voorkomt dat niet alleen problemen maar zorgt u er ook voor dat de boot veel langer mee gaat. Ieder jaar is een groot onderhoud aan de boot nodig en daarnaast vinden er tussendoor natuurlijk ook heel veel werkzaamheden plaats.

Boot onderhoud betreft in principe alle onderdelen van het schip en reken maar dat dit behoorlijk veel is. Denk aan het onderwaterschip, delen van de oppervlakte maar natuurlijk ook de motor en de besturing. Al met al flink wat werk, dat lang niet iedereen zelf kan doen. En wanneer u het niet zelf doet, wilt u vanzelfsprekend dat er specialisten ingeschakeld worden.

Is boot onderhoud echt nodig?

Wij helpen u!

En laat dat nu precies zijn wat 4Beaufort voor je kan betekenen. Naast het kopen en verkopen van boot houden we ons als jachtmakelaardij graag bezig met het volledige proces van de aanschaf van een boot. Waarom kiezen voor 4Beaufort?

  • - Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis
  • - Profiteer van onze jarenlange ervaring
  • - Wij werken samen met gerenommeerde jachtwerven over het hele land
  • - Wij begeleiden u op een objectieve en onafhankelijke manier
  • - Wij staan voor eerlijkheid en transparantie

Dat betekent dat we ook het onderhoud voor u tot in het kleinste detail kunnen regelen. Dat komt voornamelijk doordat we, verspreid over het hele land, samenwerken met tal van grote en gerenommeerde jachtwerven. Wij hebben daardoor de contacten om u uitstekend van dienst te kunnen zijn wanneer het gaat om boot onderhoud.

Of u nu een monteur voor de motor of een timmerman voor de scheepsbetimmering nodig heeft: wij regelen het binnen de kortste keren. We hebben ook contact met stoffeerders, jachtschilders en zeilmakers die u graag helpen bij het onderhoud van de boot. Dat geldt overigens ook voor de jaarlijkse boot onderhoud.

Niet alleen het netwerk van 4Beaufort is indrukwekkend, ook bij onze staat van dienst is dat het geval. In het verleden hebben wij al ruimschoots bewezen betrouwbaar, snel en onafhankelijk te zijn. Door dat laatste bent u er altijd zeker van dat we een vakman voor u regelen!

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte