Onderhoud

Wilt u na aankoop van uw jacht veilig blijven varen en de waarde van uw jacht behouden? Dan ondersteunen we u graag bij het onderhoud van uw schip. Door u in contact te brengen met de vaklieden van de gerenommeerde werven waarmee we samenwerken. Zij brengen en houden uw jacht in topconditie en bezorgen u jarenlang vaarplezier.

Na de daadwerkelijke aanschaf van uw jacht komen er veel vragen op u af. Heeft de motor een check nodig? Moet alleen het onderwaterschip geschilderd worden of misschien ook wel de romp en opbouw? Voldoen de matrassen nog? Of wilt u een nieuwe sprayhood? Het zijn zomaar wat voorbeelden van werkzaamheden waarvoor u timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers, stoffeerders of poetsers nodig heeft. We schakelen de werven waarvoor ze werken graag voor u in.

Boot onderhoud Boot onderhoud

Is bootonderhoud echt nodig?

Maar u profiteert niet alleen direct na uw aankoop van het netwerk van 4Beaufort. U kunt er ook op terugvallen als u jarenlang onbezorgd wilt genieten op uw jacht. Want bootonderhoud is echt nodig! Als u ieder jaar zorgvuldig met uw jacht omgaat, heeft u er het langst plezier van. De vaklieden van de werven waar we mee samenwerken, zorgen daar graag voor. Zo blijft klussen aan uw boot een vrijwillige in plaats van een verplichte keuze.

Is boot onderhoud echt nodig?

Maar waarom 4Beaufort?

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een andere werven in te schakelen voor bootonderhoud. Waarom zou u dan juist voor het netwerk van 4Beaufort kiezen?

  • - U doet een beroep op uitgebreide onderhoudskennis
  • - U profiteert van jarenlange onderhoudservaring
  • - U schakelt transparante partners in
  • - U bent verzekerd van topkwaliteit en service
  • - U krijgt begeleiding op objectieve en onafhankelijke wijze

Onderhoud door heel het land

Verspreid over het hele land werken we samen met tal van grote en gerenommeerde jachtwerven. Wij hebben daardoor de contacten, die u uitstekend van dienst kunnen zijn bij uw bootonderhoud. En dat contact brengen we binnen de kortste keren tot stand. Betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk. Volledig in lijn met de werkwijze die we in alles hanteren: niet verbloemen, maar benoemen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 18 mei tot 15.00 uur geopend!!!
Zondag gesloten.

Onze openingstijden tijdens de komende feestdagen:

Hemelvaartsdag : 12.00 – 16.00 uur

1e Pinksterdag : gesloten

2e Pinksterdag : Alleen op afspraak van 12.00 – 16.00 uur

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube