Boottaxatie

Heeft u het schip van uw dromen gevonden? Ook als deze niet in de verkoophaven van Jachtmakelaardij 4Beaufort ligt, helpen we u graag. Als u wilt weten of de prijs reëel is, bekijken we samen het jacht. Zo ontvangt u van ons een onafhankelijke waardebepaling van het schip.

Liefde maakt blind, het is een uitdrukking die ook rond de aankoop van een jacht opgeld doet. Terwijl het juist dan belangrijk is om niet met een roze bril te kijken. Zonder uw enthousiasme de kop in te drukken, staan wij u op zo’n moment graag objectief bij.

Eerlijke & onafhankelijke boottaxatie bij 4Beaufort Eerlijke & onafhankelijke boottaxatie bij 4Beaufort

Waardebepaling

Dat doen we met een eerlijke en onafhankelijke waardebepaling. Zo bieden we u inzicht in het hoe en waarom van de juiste prijs voor uw jacht. Hierdoor weet u direct of de vraagprijs van de boot realistisch, veel te hoog of te laag is.

Allereerst wilt u natuurlijk weten of het een eerlijke prijs betreft. Wanneer het geen boot uit het aanbod van jachtmakelaardij 4Beaufort betreft, kunt u ons altijd inschakelen voor een volledig onafhankelijke boottaxatie.

Daarbij gaat er een expert met u mee om het schip beter te bekijken. Alles wordt langsgelopen en vervolgens wordt er een realistische inschatting van de waarde van het jacht gemaakt. U weet dus in principe ook direct of de vraagprijs van de boot realistisch is of juist veel te hoog of te laag.

Het laten taxeren van een boot - Boottaxatie

Maar waarom 4Beaufort?

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een ander bedrijf in te schakelen voor boottaxatie. Waarom zou u dan juist voor 4Beaufort kiezen?

  • - U krijgt eerlijk en objectief een prijsindicatie
  • - U profiteert van onze jarenlange ervaring
  • - U schakelt een transparante partner in
  • - U bent verzekerd van topkwaliteit en service

Bij 4Beaufort weet u zeker dat de taxatie grondig en zorgvuldig verloopt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De medewerkers van 4Beaufort hebben inmiddels jarenlange ervaring met alles op en rondom het water. Zij kunnen u dus uitstekend terzijde staan met advies naar aanleiding van de bezichtiging van de boot. Dit advies gaat natuurlijk allereerst over de prijs van de boot, maar ook over de algemene staat.

Transparantie staat bij 4Beaufort hoog in het vaandel. Wij beschikken over een zogeheten EMCI-certificaat. Dat betekent dat u ervan verzekerd bent dat u bij ons een goede kwaliteit en een uitstekende service vindt.

Uitgebreid advies

4Beaufort heeft jarenlange ervaring met alles op en rondom het water. We kunnen u hierdoor terzijde staan met meer dan advies over de prijs alleen. Bijvoorbeeld of het jacht ook echt bij u en uw wensen past. Voor ons een van de belangrijkste uitgangspunten.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Aangepaste openingstijden:
24, 25 en 26 juli 9.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 27 juli 10.00 uur tot 14.00 uur
Maandag 29 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube