Boottaxatie

Heeft u de boot van uw dromen gezien? Een jacht gevonden dat precies is waar u naar op zoek bent? Dan wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen.

Toch is het verstandig om eerst een aantal belangrijke stappen te nemen. Een goede boottaxatie is daar een voorbeeld van. Het zou immers heel jammer zijn als u er later achter komt dat u eigenlijk veel te veel heeft betaald voor de boot en dat deze een stuk minder waard is.

Gelukkig kunt u voor een eerlijke en onafhankelijke boottaxatie altijd bij 4Beaufort terecht. Wij helpen u graag wanneer u de waarde van een boot wilt weten!

Eerlijke & onafhankelijke boottaxatie bij 4Beaufort Eerlijke & onafhankelijke boottaxatie bij 4Beaufort

Het laten taxeren van een boot

Natuurlijk zijn er een aantal belangrijke aspecten waar u over na moet denken voor de aanschaf van een mooie boot. Hoe gaat u de boot financieren bijvoorbeeld en hoe gaat het onderhoud geregeld worden?

Allereerst wilt u natuurlijk weten of het een eerlijke prijs betreft. Wanneer het geen boot uit het aanbod van jachtmakelaardij 4Beaufort betreft, kunt u ons altijd inschakelen voor een volledig onafhankelijke boottaxatie.

Daarbij gaat er een expert met u mee om het schip beter te bekijken. Alles wordt langsgelopen en vervolgens wordt er een realistische inschatting van de waarde van het jacht gemaakt. U weet dus in principe ook direct of de vraagprijs van de boot realistisch is of juist veel te hoog of te laag.

Het laten taxeren van een boot - Boottaxatie

Maar waarom 4Beaufort?

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een ander bedrijf in te schakelen voor boottaxatie. Waarom zou u dan juist voor 4Beaufort kiezen?

  • - Grondige en zorgvuldige taxatie
  • - Profiteer van onze jarenlange ervaring
  • - Transparantie is voor ons ontzettend belangrijk
  • - U bent verzekerd van topkwaliteit en service

Bij 4Beaufort weet u zeker dat de taxatie grondig en zorgvuldig verloopt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De medewerkers van 4Beaufort hebben inmiddels jarenlange ervaring met alles op en rondom het water. Zij kunnen u dus uitstekend terzijde staan met advies naar aanleiding van de bezichtiging van de boot. Dit advies gaat natuurlijk allereerst over de prijs van de boot, maar ook over de algemene staat.

Transparantie staat bij 4Beaufort hoog in het vaandel. Wij beschikken over een zogeheten EMCI-certificaat. Dat betekent dat u ervan verzekerd bent dat u bij ons een goede kwaliteit en een uitstekende service vindt.

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte