Koop een sloep en vaar over de mooiste wateren!

Bekijk ons grote aanbod sloepen.

Oorspronkelijk diende een sloep voornamelijk als reddingsboot en hadden ze peddels en zeilen. Pas later werd er een dieselmotor en zeil aan toegevoegd. Vandaag de dag wordt een sloep vaak gebruikt bij zeilevenementen als zwaardboot, of gewoon als middel van transport.

Dankzij hun geringe diepte en lage verticale speling, varen ze langs de kleinste rivieren en kunnen onder bijna elke brug door. Watersporters gebruiken sloepen dan ook graag als pleziervaartuig.

De dieselmotor is zeer beschaafd, dus het stoort passagiers niet met ongewenst geluid tijdens gebruik. Het laatste, maar zeker niet het minste voordeel van sloepen is dat ze extreem zuinig zijn. Dit komt door het feit dat ze slechts 1 of 2 liter brandstof per uur verbruiken, wat goed is voor zowel je portefeuille als het milieu.

De verschillende modellen op de markt voldoen tegenwoordig aan alle mogelijke vereisten op het gebied van kwaliteit en uitrusting. Met andere woorden: veel plezier in een sloep.

Hoe kiest u de sloep die het beste bij u past?

In Nederland alleen al zijn er tal van rivieren en grachten waar u met u sloep op kan varen. Het is dan ook niet verrassend dat er verschillende soorten sloepen verkrijgbaar zijn. Zo zijn er klassieke sloepen, tender sloepen, maar eveneens grachten sloepen. Wanneer u een sloep wil kopen houdt u best rekening met welke sloep het beste bij u past.

Hoeveel mensen wil je meenemen op je vaartocht?

Gezien varen een activiteit is die u wil delen met familie, vrienden en kennissen is de grootte van uw sloep erg belangrijk. Deze bepaalt immers hoeveel mensen u mee kan nemen tijdens een pleziertocht. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de lengte en breedte van uw sloep. Wilt u vaak met vijf personen varen, dan is een sloep van vijf meter ideaal. Met een sloep van 7 meter kunt u dan alweer makkelijk 7 tot 8 personen meenemen.

Hoe vaak wilt u met de sloep varen?

Sommige mensen willen op vakantie met hun sloep, terwijl anderen deze gebruiken om ieder weekendje een korte vaartocht te maken. Hoe vaak u gaat varen bepaalt welke sloep u nodig heeft. Zo vraagt een houten sloep heel wat onderhoud op jaarbasis, terwijl een polyester sloep of aluminium sloep een stuk makkelijker is te onderhouden.

Welk type motor heeft u nodig?

Wanneer u een sloep wil kopen, zal u ondervinden dat er verschillende types motoren zijn waaruit u kan kiezen. Een buitenboordmotor is een goede keuze voor wie sportief wil varen, terwijl een diesel binnenboordmotor dan weer het echte sloep gevoel weergeeft. Ook kunt u tegenwoordig kiezen voor een elektrische motor, wat stiller en duurzamer is.

Een tweedehands sloep kopen?

De professionele jachtmakelaars bij 4Beaufort helpen u bij het kiezen van de juiste sloep, afhankelijk van uw individuele smaak en behoeften. We hebben momenteel meer dan 60 nieuwe en gebruikte sloepen te koop op voorraad waaruit u kunt kiezen, waaronder deze merken: Aquanaut, Interboat, Valkvlet, Kuster, Stabila, Lauwersmeer en meer.

Of u nu een nieuwe of tweedehands sloep of ander jacht wilt kopen of verkopen, wij helpen u bij het hele proces van begin tot einde. Onze diensten gaan verder dan de verkoop en omvatten bijstand met juridische ondersteuning, verzekering, hulp bij het vinden van het perfecte schip, of dat nu in eigen land of internationaal is, en zelfs het sluiten en onderhandelen van de deal. Bij 4Beaufort begrijpen we dat het kopen van een sloep meer is dan een zakelijke beslissing.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Aangepaste openingstijden:
24, 25 en 26 juli 9.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 27 juli 10.00 uur tot 14.00 uur
Maandag 29 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube