Een motorboot kopen voor uw volgende pleziertocht?

Bent u op zoek naar een motorboot? Bij 4Beaufort vindt u een groot aanbod aan motorboten. Motorboten bestaan in alle formaten en variëren van een vissersbootje tot zelfs een superjacht. Voor motorboten langer dan 15 meter of voor motorboten die sneller dan 20 km per uur kunnen varen heeft u een vaarbewijs nodig. Toch is de geringe diepte van motorboten ideaal voor wie de Nederlandse wateren wil verkennen.

Wat kunt u verwachten?

In tegenstelling tot zeilboten worden motorboten aangedreven door één of meerdere motoren. Wilt u een sportiever model, dan zal u wellicht in de categorie speedboot uw gading vinden.

In ons assortiment vindt u zowel motorboten met een binnenboordmotor als met een buitenboordmotor. Hoe groter de motorboot, hoe luxueuzer het vaak aan boord is, al kan een kleine motorboot ook al wat luxe hebben. In de grotere motorboten vindt u slaapplaatsen en zelfs een keuken. Kortom, u zit met tal van keuzes die u zal moeten maken tijdens uw zoektocht naar een motorboot.

4Beaufort heeft heel wat expertise wanneer het gaat om het zoeken naar de gepaste motorboot. In samenspraak met de potentiële koper gaan we dan ook op zoek naar een vaartuig die voldoet aan uw vereisten.

De bekendste merken in ons aanbod zijn: Caribe, Aquanaut, Pikmeer, Dartsailer, enz.

Een motorboot kopen?

Het kopen van een motorboot vraagt heel wat aandacht. U wil natuurlijk een motorboot in onberispelijke staat en het liefst nog aan een goede prijs ook. Vooral door deze laatste lijkt de keuze om van een particulier te kopen aantrekkelijk, maar een motorboot kopen via een professionele jachtmakelaar heeft ook tal van voordelen. Zo wordt de motorboot vakkundig gecheckt en gekeurd en kunt u genieten van een garantie en dienstverlening achteraf en tijdens de aankoop.

Wilt u een jacht kopen of juist een jacht verkopen, wij helpen u bij het hele proces van begin tot einde. Onze diensten gaan verder dan de verkoop en omvatten bijstand met juridische ondersteuning, verzekering, hulp bij het vinden van de perfecte motorboot, of dat nu in eigen land of internationaal is, en zelfs het sluiten en onderhandelen van de deal. Bij 4Beaufort begrijpen we dat het kopen van een motorboot meer is dan een zakelijke beslissing.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 18 mei tot 15.00 uur geopend!!!
Zondag gesloten.

Onze openingstijden tijdens de komende feestdagen:

Hemelvaartsdag : 12.00 – 16.00 uur

1e Pinksterdag : gesloten

2e Pinksterdag : Alleen op afspraak van 12.00 – 16.00 uur

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube