Linssen Yachts, kwaliteit met oog voor detail

Als je op zoek bent naar een perfecte jachtervaring, dan zijn de jachten van Linssen zeker het overwegen waard. Linssen Yachts zijn premium stalen jachten die al 70 jaar zeer succesvol gebouwd worden in Maasbracht, Limburg. Linssen staat bekend om zijn goede kwaliteit schepen met oog voor detail. Dat maakt deze jachten van Limburgse makelij tot een uitstekende keuze.

Modellen van Linssen Yachts

Linssen jachten variëren van 9,70 tot 16,45 meter. De lijn van modellen bestaat uit een AC-versie met achterkajuit of de Sedan met open kuip. In een unieke serieproductie bouwt Linssen Yachts vier jachtseries: de veelzijdige Grand Sturdy-serie, de sportieve SL-serie, de unieke Variotop-serie en tot slot de Variodeck-serie. Elk met zijn eigen unieke kenmerken en stijl.

  • Linssen Grand Sturdy-serie
  • Linssen SL-serie
  • Linssen Variotop®-serie
  • Linssen Variodeck-serie

Voordelen van Linssen Jachten

Bij Linssen Jachten draait alles om kwaliteit, prestaties en comfort op het water. Dat vertaalt zich in doordachte ontwerpen, met een hoogwaardige afwerking. De jachten zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk. Dankzij de geavanceerde technologie aan boord kunt u genieten van een zorgeloze vaarervaring, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Een jacht van Linssen kopen

Als u overweegt om een Linssen Yacht te kopen of te verkopen, bent u bij Jachtmakelaardij 4Beaufort aan het juiste adres. We hebben in ons aanbod tweedehands jachten vaak jachten van Linssen. We begrijpen de unieke eigenschappen en voordelen van deze jachten en kunnen u helpen bij het vinden van het perfecte model dat aan al uw wensen voldoet. Ook bij de verkoop van uw Linssen jacht treden we graag als bemiddelaar op. Met oog voor de populariteit van gebruikte jachten van Linssen, waarvan de goede kwaliteit behouden blijft. Dit maakt een jacht van Linssen zeer waardevast.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube