Kuster A-45
Kuster A-45
2003 | 13,75 meter | Gereserveerd | Referentie: 4B 068

Kuster A-45

De Kuster A-45 een stoer schip met optimaal comfort.

Een schip die u uitnodigt om het ruime sop te kiezen, maar ook door een doorvaarthoogte van 3,10 m., is het zeer goed mogelijk om bijna heel Europa via de binnen wateren te bevaren. Een comfortabel schip met een verrassende indeling die zeer geschikt is voor langere reizen en/of permanente bewoning.

Eigenaarshut

In de voorhut van het schip bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand bed. Zowel aan stuurboord als aan bakboord zijn ruime kasten in hang- en legopstelling. Een comfortabele zit is geplaatst tegen de gastenhut wand. Voldoende daglicht treedt de eigenaarshut binnen via twee grote vluchtluiken en 2 patrijspoorten.

Toilet / Douche

Aan stuurboord zijde bevindt zich de natte-cel met toilet en wastafel. De separate douche ruimte die afsluitbaar is met een veiligheidsglasdeur is voorzien van een extra zit. Twee patrijspoorten en een makkelijk toegankelijk vluchtluik geven een goede lichtinval en extra ventilatie bij het douchen. Zowel toiletruimte als douche zijn zeer ruim uitgevoerd.

Gastenhut

Aan bakboordzijde bevindt zich het gastenverblijf met stahoogte. Deze voorziet in een volwaardig dubbel bed en een ruime hangkast Onder het bed zijn twee diepe laden aangebracht.

Stuurhut / Salon

Vanuit het gangboord zorgt een stevige en geïsoleerde aluminium schuif deur verschaft toegang tot het stuurhuis annex salon. Direct naast de centerlijn van het vaartuig aan bakboordzijde bevindt zich de stuurstand, met daarachter de stuurstoel welke vast op de vloer gemonteerd is, maar toch voldoende versteld kan worden voor een optimale zit. Vanaf hier heeft men goed uitzicht rondom. Bediening van instrumenten en motor liggen onder direct handbereik.

Naast de stuuropstelling bevindt zich geheel aan bakboordzijde de meevaarderszit met navigatiehoek, voorzien van een ruime bak voor menige zeekaart. Tegen de bakboord zijwand en de achterwand van het stuurhuis bevindt zich op een hoger gelegen plateau een ruime zitbank waar zeer comfortabel met 6 personen gezeten kan worden. Ook tijdens het varen heeft men vanaf de zitbank een perfect zicht rondom. Aan stuurboord zijde naast de ingang bevindt zich de elektra kast. Hierin zijn alle zekeringkasten en apparatuur zoals schakelpanelen, meters en dergelijke overzichtelijk opgesteld.

Onder de vloer van de stuurhut bevindt zich het motorruim. Via een groot luik in de vloer kan het motorruim worden betreden. Geplaatst staan twee sterke maar stille Deutz diesel motoren van elk 106 pk. Alle hulpapparaten zijn zo opgesteld dat onderhoud eenvoudig kan worden uitgevoerd. Dankzij de 2 motoren en de hydraulische boegschroef is het manoeuvreren een kinderspel.

Kombuis

De kombuis met dinette die vanuit het stuurhuis en de openkuip middels een 4 treden trap betreden kan worden ligt op het laagst gelegen deel van het vaartuig. In de kombuis die in L vorm geplaatst is aan stuurboord zijde, bevindt zich de kookplaat en de magnetron. Daarnaast zijn vele kasten en laden voor het bergen van proviand aangebracht.

De bank van de dinette die zich tegen de wand van het motorruim als ook tegen de bakboord zijde bevindt, biedt ruim plaats voor 4 personen. Tevens is er voldoende ruimte om twee niet al te grote fauteuils bij te plaatsen. Ook bevindt zich tegen de bakboordzijde een ruime proviand kast. Ook de wasmachine is in dit gedeelte geplaatst.

Aan Dek

Rondom is een robuuste rvs zeereling aangebracht. Het voordek met de ankerlier opstelling is makkelijk toegankelijk vanaf de gangboorden.

Op het stuurdek is de tweede stuurstand gesitueerd. Beschermd tegen weer en wind door de buiskap is het een genot om buiten de Kuster te kunnen besturen, terwijl men alle noodzakelijke apparatuur direct onder handbereik heeft.

Open kuip

Tegen de spiegel is een grote diepe open kuip gesitueerd met banken tegen de opbouw van het stuurdek waaronder zich de kombuis en dinette bevinden. Zowel banken als kuipvloer zijn met teak belegd. Onder de vloer van de open kuip bevindt zich een echte kelder waarin vele zaken zoals bv fietsen geborgen kunnen worden. Een ruime, in twee delen te openen deur met daarboven een stevige goed afgrendelbare klep, zorgen voor een ruime toegang tot de kombuis en dinette. Tevens is er een makkelijke en veilige opstap naar de gangboorden. Robuuste bolders voor het aan- en afmeren zijn vanuit de open kuip makkelijk bereikbaar zonder te hoeven bukken.

  • Bouwjaar 2003
  • Materiaal Staal
  • Lengte 13,75 meter

Algemene informatie

Naam schip Aegir
Type Motorjacht
Werf Consonant Yachts Vriezenveen
Ontwerper Willem Nieland
Lengte 13,75 meter
Breedte 4,65 meter
Diepgang 1,15 meter
Gewicht 24.000 kg
Doorvaarhoogte 3,10 meter
Rompvorm Multiknikspant
CE-normering B
Ligplaats Verkoophaven Sneek
Kuster A-45

Technische installatie

Aantal draaiuren 2200
Aantal motoren 2
Brandstof Diesel
Besturing Hydraulisch
Boegschroef Ja, hydraulisch
Brandstoftank 2.200 liter Staal
Drinkwatertank 950 liter RVS
Vuilwatertank 189 liter Synthetisch
Kuster A-45

Elektrische installatie

Spanning 12 / 24 / 220V
Generator Ja, Whisper Ultra (237 uur)
Zonnepanelen Nee
Kuster A-45
Gratis informatiepakket van dit jacht?

Navigatie

Dieptemeter Ja, Raymarine ST60
Marifoon Ja, Simrad RS35
Log Ja, Raymarine ST60
GPS Ja, Raymarine Axiom 12"binnen en 7" buitenbesturing
Kompas Ja, Raymarine ST60
Navigatieverlichting Ja
Hoorn Ja
Bilgepomp Ja, 4 compartimenten
Stereo Ja
TV Ja
Kuster A-45

Accommodatie

Naam schip Aegir
Aantal slaapplaatsen 4
Interieur betimmering Teak
Verwarming Ja, Kabola KB40 (2012)
Watersysteem Ja
Boiler Ja Isostar basis (2017)
Kooktoestel Ja, 4-pits elektrisch
Koelkast Ja, (2017)
Toilet Ja, elektrisch (2017)
Kuster A-45

Uitrusting

Ramen soort Dubbel glas in aluminium profiel
Anker(s) Ja
Ankerlier Ja, hydraulisch
Zeereling Ja, rvs
Davits Ja, rvs
Kuster A-45

De zekerheden van 4Beaufort

Geen (bij ons bekende) verborgen gebreken, maar een kwalitatief hoogwaardig jacht voor een eerlijke en goed onderbouwde prijs. Perfect afgeleverd, zoals u dat wenst. Dat is de zekerheid de wij u bieden!

  • Geen verborgen gebreken
  • Een gecertificeerde EMCI-makelaar
  • Een eerlijke prijs
  • Aflevering naar wens
> Ontdek alle zekerheden

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket

Ontvang het gratis informatiepakket van de Kuster A-45. Het informatiepakket omvat:
alle specificaties van de Kuster A-45,
een compleet fotoalbum van de Kuster A-45,
nog meer details dan u op de website vindt.

Kuster A-45

Of neem direct contact op met

Jelle Eveleens
+31 (0)6 53 72 52 00
info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
Deel dit jacht met een vriend(in)
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte