Waarom 4Beaufort tijdens Motorboot Sneek uw ideale verkoophaven is!

Hopelijk heeft u deze zomer volop genoten van fantastische verblijven op uw jacht en mag u dat de komende tijd nog eens ervaren tijdens enkele heerlijke nazomerdagen. Ideale momenten om na te denken over de toekomst van uw jacht. Voldoet uw vaartuig nog aan alle wensen of overweegt u toch een verkoop? In dat laatste geval is 4Beaufort uw ideale bemiddelaar. Helemaal nu Motorboot Sneek op de watersportagenda staat! Waarom?


...Omdat uw jacht in een organiserende werf ligt

Jachtmakelaardij 4Beaufort is als preferred partner van Aquanaut een van de organiserende werven van Motorboot Sneek. Hierdoor is onze verkoophaven een centraal punt van de grootste motorbootshow van Noord-Nederland. Veel aanloop en exposure!


...Omdat een gericht publiek uw jacht bekijkt

Motorboot Sneek trekt tweejaarlijks een gericht publiek watersportliefhebbers. Nu corona het evenement een jaar lang van de agenda hield, zal de editie van vrijdag 5 t/m zondag 7 november ongetwijfeld bezoekersrecords breken. Vele ogen van potentiële kopers zijn dan gericht op uw jacht!


...Omdat uw jacht in de spotlights staat

De voorbereidingen van 4Beaufort op Motorboot Sneek zijn al in volle gang. We organiseren het zo dat uw jacht in de spotlights staat op onze werf, dat we potentiële kopers alle aandacht en ruimte tot bezichtigen geven en hun gegevens noteren. 

Ook na Motorboot Sneek uw juiste verkoopplek

De juiste nieuwe eigenaar tijdens Motorboot Sneek nog niet gevonden? Niet getreurd! Onze verkoophaven in Sneek bevindt zich in het kloppende hart van de Nederlandse watersport aan de rand van het centrum. Een locatie die altijd veel spontane aanloop heeft.

Ontdek de vier verkoopzekerheden van 4Beaufort

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube