Terugblik op Motorboot Sneek: opvallendste trends rond jacht aan- en verkoop!

Het juiste aanbod, op het juiste moment op de juiste locatie. Die belofte maakte Motorboot Sneek (MBS) ook op 14, 15 en 16 weer waar tijdens de Voorjaarsshow. Als trouwe deelnemer zagen we een aantal opvallende trends deze editie. In deze terugblik delen we die graag met u.

Internationaal bezoek

Een steeds internationaler publiek lijkt de weg naar Motorboot Sneek te vinden. Amerikanen, Engelsen, Scandinaviërs, Fransen, Zwitsers, Oostenrijkers, Duitsers, Belgen. We hadden onze talenknobbel hard nodig om vraag en aanbod met succes samen te brengen.

Voorkeur voor Hollands Makelij

De vraag naar Nederlandse, werfgebouwde schepen is groot. Het oriënterende publiek van MBS had volop belangstelling voor alle schepen van Hollandse makelij. Klassiek, stoer of modern gelijnd. Kruiser, Vlet of Kotter. Het is allemaal volop in trek. Het populairst? De open kuip!

Stille verkoop

Stille verkoop wordt steeds populairder bij jachteigenaren. Zij willen deze zomer nog met hun schip varen en vragen ons om ondertussen alvast op zoek te gaan naar potentiële kopers. Die zijn bereid te wachten tot hun droomjacht in september daadwerkelijk vrijkomt.

Uw droomjacht (ver)kopen?

Kies voor de persoonlijke aandacht, betrouwbare werkwijze, vergaande service en ervaren kunde van 4Beaufort!

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur.
Zondag gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube