Super Lauwersmeerkruiser 430 in Showroom-staat

Een Super Lauwersmeerkruiser 430 uit 2007 in showroom-staat? Een buitenkansje! Wij hebben dit prachtige jacht, Marinique genaamd, in bemiddeling gekregen. Het betreft een kruiser van de eerste eigenaar, die zeer goed is onderhouden en vanaf dag één overdekt heeft gelegen. Ontdek de pluspunten van deze SL 430!


1. Zeer compleet

Dit zeer complete jacht beschikt onder andere over air conditioning in de eigenaarshut, een zware omvormer, generator, koelbox op het ruime achterdek en een gescheiden toilet- en doucheruimte.

Ook is deze gebruiksvriendelijke SL 430 voorzien van een lage instap, brede gangboorden, een sprayhood met afsluitbare beminitop en een roestvrijstalen reling van zware kwaliteit (grote diameter). Het gevoel van een klassieker dus, maar van alle gemakken voorzien!


2. Ideale grootte

Met een lengte van 13 meter valt dit schip in de categorie 'niet te klein, niet te groot'. Perfect voor het maken van zowel heerlijk lange als korte vaartochten. Een alleskunner dus!

3. Stijlvol interieur

Dit jacht is gemaakt voor comfort en ultiem vaargenot. Het interieur bestaat uit stijlvolle lederen bekleding, teakhouten betimmering, een scheepsparketvloer met witte bies, een vrijstaand bed en een achterdek met vaste zitbanken (inclusief luxe kussenset).


4. In erg goede staat

De eerste eigenaar is uitstekend geslaagd in het goed onderhouden van deze Super Lauwersmeer. Daar komt bij dat dit jacht vanaf dag één in een jachthuis heeft gelegen. Zoals ze het in de autobranche omschrijven: in showroom-staat!

Dit jacht met eigen ogen zien?

Ziet u uzelf al varen in deze stijlvolle Super Lauwersmeerkruiser 430? Of wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze verkoophaven in Sneek, waar u het schip kunt bezichtigen in één van onze overdekte liplaatsen. We helpen u graag verder en brengen u op de hoogte van alle ins & outs.

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube