Op Valentijnsjacht? Vind uw liefde op het eerste gezicht bij 4Beaufort!

Nog twee weken en dan is het Valentijnsdag! 4Beaufort helpt u graag om de liefde voor het jacht van uw dromen te vinden. Om u daarbij te helpen, prijzen de jachten Nynke, Arend, Bregje, Marco, Jacoba en Magdeleine zichzelf aan.

Nynke zoekt een nieuwe liefde!

Mijn naam is Nynke, een Pikmeer kruiser 1050 OK van 33 jaar. Ik ben 10,90 m lang en 3,40 m breed. Mijn diepgang is 1,00 m en mijn doorvaarthoogte 2,35 m. Ik zoek naar de liefde van een nieuwe eigenaar.

Val jij voor een jacht met een ruime open kuip, die direct in verbinding staat met de salon en die door vier openslaande deuren in een grote ruimte veranderd? Neem dan contact op met 4Beaufort om mij te bezichtigen of ontdek meer over mij.

Liefs,
Nynke

Arend laat u zweven van geluk!

Even voorstellen. Mijn naam is Arend, een 20-jarige Aquanaut Drifter 1150 Special. Ze zeggen over mij dat ik misschien wel de meest complete Drifter ben die ooit gebouwd is.

Ik wil u graag laten zien, dat ik alles aan boord heb om u het jaar rond te laten zweven van geluk. Van dubbelglas voor de winter tot airconditioning voor de zomer. Ook mijn warme interieur maakt indruk. Meer van mij weten? Contact 4Beaufort.

Liefs,
Arend

Bregje wil graag uw favoriet zijn!

Ik heet Bregje. Ik ben een Super Favorite 1150 AK De Luxe uit 1988 met een schitterende belijning, fraai waaiersteven en prachtige mahoniehouten opbouw. Met Valentijnsdag in aantocht wil ik graag uw favoriet zijn!

U herkent mij in de verkoophaven in Sneek aan mijn exterieur, dat pure klassieke klasse uitstraalt. Een gevoel dat zich aan boord volledig doorzet. Maak snel een afspraak met 4Beaufort om mij te ontmoeten. Ik kan niet wachten!

Liefs,
Bregje

Marco is een beauty!

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Marco. Ik ben een Aquanaut Beauty 1050 AK Luxe. Ik noem mezelf 24 jaar jong, omdat ik door mijn vorige liefde perfect onderhouden ben.

Daardoor ben ik nog steeds een beauty en lig ik vertrek klaar om met u prachtige reizen te beleven, vol dierbare momenten en onvergetelijke herinneringen. Met eigen ogen mijn schoonheid zien? Maak een afspraak met 4Beaufort en kom me bekijken!

Liefs,
Marco

Beproef je geluk met Jacoba!

Ik wil me graag even voorstellen. Ik heet Jacoba en zag 16 jaar geleden het levenslicht als een Pacific 148 Allure. Een naam die ik nog steeds eer aandoe, omdat ik altijd een schip met stijl ben gebleven!

Die uitstraling dank ik aan mijn strakke lijnen, brede gangboorden, grote achterdek en fraaie draaitrappen naar het zwemplateau. Ik bied je zoveel ruimte en comfort dat je op mij zelfs kunt wonen aan boord! Meer over me weten? Contact 4Beaufort!

Liefs,
Jacoba

Magdeleine wil u graag ontmoeten!

Mijn naam is Magdeleine. Ik ben een Aquanaut Drifter 350 AC van nog maar vijf jaar oud! Jong, modern en klaar voor vertrek. Zo kan ik mezelf het best omschrijven.

Ik wil u graag ontmoeten om u te overtuigen mijn nieuwe eigenaar te worden. Met mijn fraaie exterieur, uitgekiende interieur en complete uitrusting heb ik daarvoor alles in huis. Mag ik u verrassen? Maak een afspraak met 4Beaufort en stap aan boord.

Liefs,
Magdeleine

RICHT UW PIJLEN OP CUPIDO!

Voelt u bij Nynke, Arend, Bregje, Marco, Jacoba of Magdeleine nog geen vlinders in uw buik? Richt dan uw pijlen eens op Cupido! Misschien schieten we met deze Valkvlet 970 OK/AK wel raak! Meer weten om dit schip uw liefde te verklaren?

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (13 april tot 14.00 uur!!!)
Zondag gesloten.
In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube