Ons nieuwste aanbod is klaar voor vertrek!

Als de zomer van verandering. Zo beleven we bij Jachtmakelaardij 4Beaufort de maanden juni en juli tot nu. Zo snel als de jong gebruikte jachten onze verkoophaven binnenvaren, varen ze ook weer uit met een nieuwe eigenaar. Gelukkig blijft nieuw aanbod onze locatie in Sneek binnendruppelen. Daardoor kunnen we u ook deze maand weer jachten presenteren, die klaar zijn voor vertrek.

Boarncruiser 40 Classic Line
GEBOREN VOOR VERRE REIZEN!

Of nou Frankrijk of Scandinavië op uw verlanglijst staat, met deze Boarncruiser 40 Classic Line bereikt u uw bestemming moeiteloos. De perfect onderhouden en afgewerkte multiknikspant is geboren voor verre reizen.

Ontdek deze Boarncruiser »

-----

Valk Merlin 1400
OP ELK WATER THUIS!

Klassieke waarden gecombineerd met moderne inzichten. Deze Valk Merlin 1400 draagt het beste van beide in zich. Het is een powerboot die zich op elk water thuis voelt: koersstabiel, comfortabel en betrouwbaar. Welke gasten neemt u mee op reis?

Ontdek deze Merlin »

-----

Aquanaut Drifter 350 AC
ULTIEM VAARPLEZIER!

Een klassieker van Aquanaut in een modern jasje. Dit solide, betrouwbare en mooi gelijnde jacht biedt u ultiem vaarplezier. Niet alleen de perfecte vaareigenschappen, maar tevens de vormgeving en inrichting laten u iedere tocht weer volop genieten.

Ontdek deze Drifter »

-----

Zijlmans 1500 Eagle Cabrio
WONEN OP HET WATER!
Een woning op het water, dat is deze Zijlmans 1500 Eagle Cabrio. Qua voorzieningen vindt u alle gemakken van thuis aan boord. En ook de leefruimte is zowel beneden- als bovendeks royaal. Een recent geplaatste nieuwe motor maakt dit jacht nóg completer!

Ontdek deze Eagle »

-----

In de spotlights! 

Klaar voor vertrek zijn nog veel meer gebruikte jachten in ons aanbod. Wat te denken van deze Nowee Caprice 1150 AK, Boarncruiser 365 New Line of de zeer complete Marhen 12.10! Ziet u zichzelf al een heerlijke (na)zomer beleven aan boord van deze gebruiksklare schepen?

Naar volledige aanbod »

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Aangepaste openingstijden:
24, 25 en 26 juli 9.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 27 juli 10.00 uur tot 14.00 uur
Maandag 29 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube