Motorboot Sneek afgelast, 4Beaufort biedt oplossing!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus gaat de voorjaarsshow van Motorboot Sneek op 3, 4 en 5 april niet door. De grootste botenshow van het Noorden trekt meer dan honderd bezoekers en valt daarmee onder de aangescherpte maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Toch op zoek naar uw droomboot

Had u 3, 4 en 5 april al omcirkeld in uw agenda om in Sneek op zoek te gaan naar uw droomboot? 4Beaufort biedt de oplossing! Aan de Selfhelpweg 9 hebben we met het vaarseizoen in aantocht ons jachtaanbod de afgelopen tijd flink uitgebreid en enkele jachten in prijs verlaagd. Er is dus volop keuze! Op de website van 4Beaufort kunt u uitgebreid ons aanbod bekijken. Daarnaast bent u op afspraak nog steeds van harte welkom in onze verkoophaven. Ook in de weekenden.

Gepaste maatregelen voor bezichtiging

Naar aanleiding van de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld, treffen we voor de bezichtigingen gepaste maatregelen. Om uw veiligheid niet in gevaar te brengen, zien wij erop toe dat er geen grote gezelschappen tegelijkertijd zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de boot die u komt bezichtigen, klaarligt voor bezichtiging. De deuren staan open, we verwelkomen u zonder handdruk en praten op gepaste afstand over de boot waar u belangstelling voor hebt. Wilt u toch op een later tijdstip in onze verkoophaven langskomen? Dan maken we daar een afspraak voor. 

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte