Motorboot Sneek afgelast, 4Beaufort biedt oplossing!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus gaat de voorjaarsshow van Motorboot Sneek op 3, 4 en 5 april niet door. De grootste botenshow van het Noorden trekt meer dan honderd bezoekers en valt daarmee onder de aangescherpte maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Toch op zoek naar uw droomboot

Had u 3, 4 en 5 april al omcirkeld in uw agenda om in Sneek op zoek te gaan naar uw droomboot? 4Beaufort biedt de oplossing! Aan de Selfhelpweg 9 hebben we met het vaarseizoen in aantocht ons jachtaanbod de afgelopen tijd flink uitgebreid en enkele jachten in prijs verlaagd. Er is dus volop keuze! Op de website van 4Beaufort kunt u uitgebreid ons aanbod bekijken. Daarnaast bent u op afspraak nog steeds van harte welkom in onze verkoophaven. Ook in de weekenden.

Gepaste maatregelen voor bezichtiging

Naar aanleiding van de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld, treffen we voor de bezichtigingen gepaste maatregelen. Om uw veiligheid niet in gevaar te brengen, zien wij erop toe dat er geen grote gezelschappen tegelijkertijd zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de boot die u komt bezichtigen, klaarligt voor bezichtiging. De deuren staan open, we verwelkomen u zonder handdruk en praten op gepaste afstand over de boot waar u belangstelling voor hebt. Wilt u toch op een later tijdstip in onze verkoophaven langskomen? Dan maken we daar een afspraak voor. 

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (13 april tot 14.00 uur!!!)
Zondag gesloten.
In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube