Jacht kopen of verkopen? Maak gebruik van onze live rondleiding!

Net als de rest van Nederland wilt u zich in deze Corona-tijden zoveel mogelijk aan de maatregel houden om thuis te blijven. Hoewel we een werkwijze hanteren die een bezichtiging van uw droomjacht volgens alle RIVM-richtlijnen nog gewoon mogelijk maakt, snappen we dat. En omdat we ook nu willen dat u op ons kunt blindvaren, kunt u bij Jachtmakelaardij 4Beaufort op een beproefd recept terugvallen: de live rondleiding!

Stap 1: Kijk rond op onze site!

Op onze website vindt u een kwalitatief hoogwaardig aanbod van stalen motorjachten tegen reële prijzen. Zorgvuldig gecontroleerd en voldoend aan onze strenge kwaliteitseisen. Surf rond, bekijk de foto’s en lees de verhalen en specificaties. Vind uw droomjacht.

Stap 2: Plan een afspraak

Droomjacht gevonden? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de ideale datum waarop we voor u afreizen naar de ligplaats van uw droomjacht. Tenzij deze in onze eigen jachthaven in Sneek ligt natuurlijk. Dan stappen we vanuit ons kantoor zo aan boord.

Stap 3: Laat u rondleiden!

Op het afgesproken tijdstip bellen we u via Whatsapp, Facetime of Skype. Wat u het prettigst vindt. We tonen u alle vertrekken in uw droomjacht. Van salon tot douche. Inzoomen op een detail? Totaalshot zien? U vraagt, wij draaien en sturen u de beelden.

Stap 4: Aankoop van uw droomjacht?

Bestudeer de beelden, bekijk de foto's op de site en lees de informatie nog eens. Bel ons bij aanvullende vragen. Helemaal zeker van uw zaak? Dan nemen we graag alle zorgen rond uw aankoop uit handen.

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte