Jacht kopen of verkopen? Maak gebruik van onze live rondleiding!

Net als de rest van Nederland wilt u zich in deze Corona-tijden zoveel mogelijk aan de maatregel houden om thuis te blijven. Hoewel we een werkwijze hanteren die een bezichtiging van uw droomjacht volgens alle RIVM-richtlijnen nog gewoon mogelijk maakt, snappen we dat. En omdat we ook nu willen dat u op ons kunt blindvaren, kunt u bij Jachtmakelaardij 4Beaufort op een beproefd recept terugvallen: de live rondleiding!

Stap 1: Kijk rond op onze site!

Op onze website vindt u een kwalitatief hoogwaardig aanbod van stalen motorjachten tegen reële prijzen. Zorgvuldig gecontroleerd en voldoend aan onze strenge kwaliteitseisen. Surf rond, bekijk de foto’s en lees de verhalen en specificaties. Vind uw droomjacht.

Stap 2: Plan een afspraak

Droomjacht gevonden? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de ideale datum waarop we voor u afreizen naar de ligplaats van uw droomjacht. Tenzij deze in onze eigen jachthaven in Sneek ligt natuurlijk. Dan stappen we vanuit ons kantoor zo aan boord.

Stap 3: Laat u rondleiden!

Op het afgesproken tijdstip bellen we u via Whatsapp, Facetime of Skype. Wat u het prettigst vindt. We tonen u alle vertrekken in uw droomjacht. Van salon tot douche. Inzoomen op een detail? Totaalshot zien? U vraagt, wij draaien en sturen u de beelden.

Stap 4: Aankoop van uw droomjacht?

Bestudeer de beelden, bekijk de foto's op de site en lees de informatie nog eens. Bel ons bij aanvullende vragen. Helemaal zeker van uw zaak? Dan nemen we graag alle zorgen rond uw aankoop uit handen.

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube