Genieten op het water met de Aquanaut Drifter 1500 AK

Met nog geen 1500 vaaruren op de teller nemen de huidige eigenaren afscheid van deze unieke Aquanaut Drifter 1500 AK. Dat ze het varen gaan missen, staat vast. Maar liefst zestig jaar lang hebben ze genoten op het water, dankzij vijf eigenschappen van hun geliefde jacht:

1.  Hoog en ruim schip

De eigenaren hebben dit schip in 2007 speciaal laten bouwen door Aquanaut. "Het is een ruim en hoog schip, waar je zonder te bukken de machinekamer in kunt lopen. Je kunt daar gewoon rechtop staan. Dat is toch wel uniek!"

2.  Betrouwbaar en veilig

De Aquanaut Drifter heeft zich aan de huidige eigenaren bewezen als een betrouwbaar en veilig jacht. "Het jacht heeft een radarinstallatie, waardoor we ook als het mistig of donker was onze tochten voortzetten. Daarnaast heeft het een hoge reling en voldoet het aan vele voorschriften, waardoor het extra veilig is”, vertelt de eigenaar.

3.  Twee motoren

De eigenaar: “Doordat er twee motoren in het jacht zitten, konden we ook met een gerust hart de zee op. Het is een fijn idee dat wanneer er een motor zou uitvallen, een ander het kan overnemen. Dat is me gelukkig nog nooit gebeurd, maar mocht dat het geval zijn kun je in ieder geval verder varen."

4.  Prachtige reizen

"Via de Maas naar Frankrijk en dan via de Moezel naar Koblenz, waar de Moezel overgaat in de Rijn. Eén van de prachtige reizen die we gemaakt hebben”, vertelt de eigenaar. “En Parijs was ook prachtig”, vult zijn vrouw hem aan. “De bruggen zijn daar ook veel hoger dan in de rest van Frankrijk. Al hebben we nooit problemen gehad dat we ergens niet onderdoor konden. En we hebben heel wat reizen gemaakt!”

5.  Klein en groot vaarwater

Met haar lengte van 15 meter, breedte van 4,75 meter en haar sterke motoren is deze Aquanaut een zeewaardig schip. "Maar ook klein vaarwater is geen probleem voor dit jacht. We konden er eigenlijk overal mee komen, ondanks de grootte, breedte en hoogte", vertelt de eigenaar.

Ontdek de Aquanaut Drifter 1500 AK

De Aquanaut Drifter 1500 AK ligt klaar voor bezichtiging. Maak een afspraak om hem te bekijken en stap aan boord. Meer weten over deze Aquanaut Drifter 1500 AK? Bekijk alle foto's en specificaties. Naast deze prachtige Aquanaut Drifter 1500 AK, blijft er altijd nieuw aanbod binnenvaren in onze jachthaven.

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.
Zaterdag's van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag's gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube