Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Prachtige reizen, dierbare momenten en onvergetelijke herinneringen. Bedankt dat u ons het vertrouwen gaf om daar in 2022 aan bij te mogen dragen. Ook komend jaar laten we u graag weer genieten op het water. Met bemiddeling vanuit onze verkoophaven in Sneek of vanuit uw eigen thuishaven en met een gevarieerd aanbod gebruikte jachten doen we er in 2023 opnieuw alles aan om watersportdromen te verwezenlijken.

Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Uiteraard gaan ook wij genieten van de kerstdagen en nieuwjaardag. Zoals u ziet aan het zelfgebakken koekje op onze kerstkaart, zijn we helemaal klaar voor een paar heerlijke dagen. Hopelijk smaken het kerstdiner en de oliebollen u net zo lekker. Hele fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar gewenst.

Bereikbaarheid rondom Kerst en Oud & Nieuw

Van zaterdag 24 tot maandag 2 januari is ons verkoopkantoor dicht. Maar dat betekent niet dat we rond de feestdagen niet bereikbaar zijn. We zijn op afspraak gewoon beschikbaar als u ons aanbod wilt bezichtigen of gebruik wilt maken van onze bemiddelingsopties. Want de meeste jachten mogen dan in de winterstalling staan, de aan- en verkoop ervan gaat tegenwoordig ook in de winterperiode gewoon door. Niet achter het net vissen?

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (13 april tot 14.00 uur!!!)
Zondag gesloten.
In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube