3 redenen om Motorboot Sneek te bezoeken?

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie!

4, 5 en 6 november al in uw agenda genoteerd? Het zijn de dagen waarop de Najaarseditie van Motorboot Sneek plaatsvindt. Waarom u als motorbootliefhebber dit weekeind in de watersporthoofdstad van Nederland moet zijn? Omdat u er het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie vindt.

1. HET JUISTE AANBOD 

Om Motorboot Sneek tot een succes te maken, werken vooraanstaande Nederlandse jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars, waaronder 4Beaufort, nauw samen. Als bezoeker willen we u een ongekend aanbod gemotoriseerde jachten bieden.

Vele gemotoriseerde jachten, zowel nieuw als jong gebruikt, staan daarom klaar om u aan boord te verwelkomen. Op geen enkele andere beurs is de kans zo groot dat u als motorbootliefhebber uw droomjacht vindt

2. HET JUISTE MOMENT

Nu het vaarseizoen ten einde is, breekt precies het moment aan waarop u als motorbootliefhebber bepaalt of uw huidige jacht nog bevalt of wanneer u als zeilliefhebber de overstap naar een motorjacht overweegt.

Motorboot Sneek is voor u een welkom evenement in uw strijd tussen hoofd en hart. De aanwezige jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars helpen u graag om de juiste richting te geven aan uw sentiment. Ook 4Beaufort adviseert u daar graag bij.

3. DE JUISTE LOCATIE

Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek natuurlijk tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis in nautische sferen, met genoeg overnachtingsmogelijkheden om een weekendlang op zoek te gaan naar uw droomjacht.

In Sneek creëren we een unieke, compacte route langs enkele locaties, waar meerdere jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars hun aanbod presenteren. 4Beaufort fungeert als een van de locaties, die u gratis aan kunt doen zonder gedoe met parkeren.

Ontdek het Motorboot Sneek-aanbod van 4Beaufort!

Alvast een ‘Sneek’ preview van het totale motorjachtaanbod op Motorboot Sneek bekijken? Op de website van 4Beaufort ziet u aan de icoontjes welke jachten wij op 4,5 en 6 november in onze verkoophaven presenteren. U bent van harte welkom om ook bij 4Beaufort het juiste aanbod, op het juiste moment op de juiste locatie te komen bekijken.

“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur.
Zondag gesloten.
In de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube