Vedette jachten: voor kwaliteit en creativiteit

Bij Vedette Jachtbouw beschikken ze inmiddels al over meer dan 20 jaar ervaring. Vanuit het Zuid-Hollandse Ter Aar bouwt de werf stalen Vedette jachten. Bij Vedette beseffen ze dat het kopen van een schip samen gaat met emotie. Daarom bieden ze de mogelijkheid om elk schip te personaliseren naar wens met creativiteit en meedenkend vermogen. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Modellen Vedette Jachten

Open varen in een robuust stalen schip, elegant verschijnen op het binnenwater met alle comfort aan boord of een compleet uitgerust jacht voor een lang verblijf op de Europese kustwateren. Met een jacht van Vedette zijn de keuzes legio. De jachtbouwer beschikt over meerdere modellen, waaronder het moderne prijswinnende schip Navigator.

  • Vedette Cabin Classic Line
  • Vedette Cabin Comfort Line
  • Vedette Salon Classic Line
  • Vedette Salon Comfort Line
  • Navigator
  • Vedette Brutus
  • Vedette Steilsteven

Kenmerkend voor Vedette Jachten

Wie kiest voor een jacht van Vedette kiest voor een schip met een doordachte basis. Elk Vedette jacht heeft een opvallende vormgeving, hoogstaande techniek en een luxe, modern en praktisch interieur dat van alle gemakken is voorzien. Toch is ondanks deze gemene delers geen Vedette jacht gelijk. Omdat elk schip dat de werf bouwt gepersonaliseerd is.

Vedette jacht kopen of verkopen

Vedette Jachtbouw heeft als uitgangspunt om schepen te bouwen die over uitstekende vaareigenschappen beschikken en in alle opzichten kwalitatief op een hoog niveau staan. Dat zorgt ervoor dat ook tweedehands jachten van Vedette gewild zijn. Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort vind je regelmatig Vedette jachten in ons aanbod. Zowel in onze verkoophaven in Sneek als vanaf de vaste ligplaatsen van de verkopers leiden we u graag rond aan boord als u overweegt een Vedette jacht te kopen. Wilt u uw Vedette jacht verkopen? Dan treedt Jachtmakelaardij 4Beaufort graag als bemiddelaar op.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube