Van Lent jachten bieden klassieke kwaliteit

Onder de naam Feadship produceert Royal van Lent tegenwoordig superjachten vanuit Kaag en Amsterdam. Jaarlijks worden er gemiddeld twee jachten opgeleverd, tot lengtes van wel 160 meter. Van Lent jachten heeft nu dan ook wereldwijd een naam hoog te houden als bouwer van de meest luxe motorjachten. Maar omdat de werf al sinds 1849 geschiedenis schrijft, varen er ook nog altijd klassieke jachten van Van Lent rond. Kwaliteit die nooit verloren gaat en uitermate geschikt is voor de recreatieve watersporter.

Modellen Van Lent jachten

Een wereldnaam verdien je door de jaren heen. Royal Van Lent heeft die weg ook afgelegd. Waar Van Lent Yachts nu alleen nog werkt voor de allerrijksten der aarde, verraste het in het verleden ook de watersporter die een plezierjacht voor de binnen- en kustwateren zocht. Met unieke schoonheid, modern comfort en slimme innovatie bouwde Van Lent altijd al jachten volgens de wensen van de klant. Enkele voorbeelden van deze modellen zijn:

- De Van Lent Custom
- De Van Lent Paviljoentjalk
- De Van Lent 623
- De Van Lent 787

Kenmerkend voor Van Lent jachten

Royal Van Lent opende begin 2019 in Amsterdam een nieuwe scheepswerf, waar superjachten tot 160 meter gebouwd kunnen worden. Daarnaast bevindt zich op korte afstand ook nog altijd de werf op Kaag. Al sinds 1849 kenmerkt die basislocatie zich door de veelheid van disciplines op één locatie. Van timmerman tot pijpfitter en van werkvoorbereider tot engineer is elk relevant vakmanschap er vertegenwoordigd. Alle vakmannen werken volgens deze kernwaarden: trots, passie, samenwerking en resultaatgerichtheid.

Van Lent jacht kopen of verkopen

Royal van Lent staat bekend om haar goede kwaliteit en fantastische klantervaring gedurende de bouw en daarna. Als jachtmakelaardij biedt 4Beaufort je diezelfde beleving rond de koop of verkoop van jouw tweedehands Van Lent jacht. We begrijpen de unieke eigenschappen en voordelen van deze gebruikte jachten en kunnen u helpen bij het vinden van het perfecte model dat aan al uw wensen voldoet. Ook bij de verkoop van uw Van Lent jacht treden we graag als bemiddelaar op. Met oog voor de waardevastheid van deze jachten en het aanspreken van de juiste doelgroep.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube