Van der Valk Jachten: kwaliteit tot in detail

Van der Valk Continental Yachts uit Waalwijk staat in de markt bekend om haar innovatie en geavanceerde oplossingen. De werf bouwt tegenwoordig state-of-the-art superjachten voor een veeleisende klantengroep. Daarbij gaat het om aandacht voor kwaliteit en design tot in de kleinste details. Dat DNA loopt al decennialang door de aderen bij Van der Valk jachten. Daardoor zijn ook hun jachten uit het verleden oogstrelend.

Modellen Van der Valk Jachten

Wim van der Valk richtte in 1968 de jachtwerf Van der Valk op. Sinds de oprichting bouwde Van der Valk zowel jachten van staal als aluminium. De modellen van Van der Valk Continental Yachts variëren in lengte van zo’n 15 tot 30 meter. Bekende types zijn:

  1. Valk Continental
  2. Valkkruiser
  3. Valk Comfort
  4. Valk Vitesse
  5. Valk Voyager
  6. Valk Falcon
  7. Super Falcon

Vakmanschap Van der Valk Jachten

Wim van der Valk is sinds de oprichting van zijn gelijknamige bedrijf de drijvende kracht achter de organisatie. De werf in Waalwijk staat garant voor een select aantal jachten per jaar. Een bijzondere combinatie van talent en oudhollands vakmanschap, met passie en oog voor detail, zorgt voor een uniek product. Voorafgaand aan het bouwproces worden alle keuzes samen met de toekomstige eigenaar gemaakt, in samenwerking met de leveranciers. Zo heeft Van der Valk Yachts al decennialang succes.

Van der Valk jacht kopen

Een tweedehands jacht van Van der Valk kopen? Jachtmakelaardij 4Beaufort biedt al decennialang jachten van de werf uit Waalwijk aan met afmetingen tot zo’n 15 meter. De combinatie van het unieke oudhollandse karakter en de modernste technieken kennen voor ons geen geheim. Ook bij verkoop van uw jacht van Van der Valk Yachts zijn we u graag van dienst. Met een professionele fotoshoot en (internationale) aandacht op beurzen, in watersportmedia en via social media vinden we graag een nieuwe eigenaar voor uw Van der Valk jacht.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube