Van der Heijden Jachten zijn uitmuntend en stijlvol

Als u kiest voor een Van der Heijden jacht betekent dit dat u op zoek bent naar kwaliteit, uitmuntendheid en stijl. Deze zorgvuldig gebouwde unieke jachten overtreffen de verwachtingen van elke eigenaar. De werf heeft een ontwikkeling doorgemaakt van sloep naar superjacht. Dat levert een fraaie range van plezierjachten op, van zeewaardig tot geschikt voor binnenwateren.

Modellen van Van der Heijden Yachts

In het verleden waren vooral de recreatieschepen voor de binnenlandse binnenvaart populair bij Van de Heijden. Dankzij de moderne technieken, zoals gebruiksvriendelijke navigatiesystemen, is varen op zee veel toegankelijker geworden. De vraag naar grote jachten met alle gemakken en luxe interieurs is daardoor groter geworden bij Van der Heijden Yachts. Daardoor heeft Van der Heijden een breed aanbod van jachten.

  • Phantom
  • Explorer
  • Superior
  • Exclusive Deluxe
  • Dynamic Deluxe
  • Hayden
  • Cruiser
  • Ultimate

Uniek aan Van de Heijden Yachts

Geen boot die Van der Heijden Yachts te water laat, is hetzelfde. De klant is vaak de beste ontwerper, want die heeft zelf veel onderzoek gedaan naar wat hij wil en welke mogelijkheden er zijn. Daarom werkt de werf nauw met hen samen om het interieur van de schepen te realiseren. Van der Heijden beschikt over de juiste kennis en materialen om elk schip custom-made naar alle wensen in te richten. Zowel op het gebied van techniek én comfort.

Van der Heijden jacht kopen of verkopen?

Als het gaat om het verkopen van een gebruikt jacht van Van der Heijden heeft Jachtmakelaardij 4Beaufort ruime kennis en ervaring. We kennen de jachten door en door en weten welk model welke waarde vertegenwoordigt. Bovendien beschikken we over een groot netwerk van potentiële kopers en kunnen we u van kennismaking tot sleuteloverdracht aan de nieuwe eigenaar ontzorgen. Als u een tweedehands Van der Heijden jacht wilt kopen, ontvangen we u graag in onze verkoophaven in Sneek.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube