ValkVlet: een zeer degelijk en betrouwbaar jacht

De ValkVlet heeft een naam hoog te houden als het gaat om degelijkheid en betrouwbaarheid. Het is een echte klassieker onder de Nederlandse jachten. Het is een robuust jacht dat uitstekende vaareigenschappen weet te combineren met een ongekend vaarcomfort.

Dankzij de degelijke constructie is de ValkVlet bij uitstek geschikt voor een lange reis. Een overtocht naar Engeland of een reis naar Scandinavië is dan ook geen enkel probleem en dankzij de scherpe boeg bereikt de ValkVlet snelheden die hoger liggen dan u wellicht gewend bent.

De afwerking van de jachten verraad vakmanschap. Zo is het dek standaard van teak voorzien en is de betimmering van mahonie. De stille motor, in combinatie met het lage brandstofverbruik, maken de ValkVlet tot een ideale keuze voor iedereen die een waardevast jacht zoekt.

ValkVlet kopen?

Het kopen van een jacht, of het nu een nieuw model of een occasion betreft, is geen alledaagse bezigheid. Jachtmakelaardij 4Beaufort in Sneek is dan ook meer dan een verkooppunt van jachten.

Dankzij de jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis weten we exact wat de aandachtspunten zijn. Zo kunnen we u, afhankelijk van uw wensen, voorzien van een deskundig advies in de aan- of verkoop van uw jacht.

Jachtmakelaardij 4Beaufort is tevens een gecertificeerd EMCI jachtmakelaar. Voor u is dit een extra zekerheid en geeft u de garantie dat onze kennis en ervaring optimaal is. De unieke combinatie van de liefde voor de pleziervaart, de kennis en de ervaring, zorgen ervoor dat we het hele proces van het adviseren tot de feitelijke aankoop van een motorjacht voor u kunnen verzorgen.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (13 april tot 14.00 uur!!!)
Zondag gesloten.
In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube