Valk Yachts: oer-Hollands stoer

Eén bonk authentiek karakter. Onverzettelijk als een reddingsschip. En wars van onnodige fratsen. Dat is waar een stalen motorjacht van Valk Yachts voor staat. Oer-Hollands stoer. Raker zijn de jachten van Valk niet te omschrijven. Valk Yachts houdt van authentieke, evenwichtige lijnen en ouderwetse topkwaliteit. Dat levert solide ontwerpen en robuuste constructies op.

Modellen van Valk Yachts

Vanuit de voorliefde voor traditie bouwt Valk Yachts modellen in diverse lengtes en uitvoeringen. Beter nog: elk schip maken zij zoals de opdrachtgever het wil. Custom built dus. Daarbij valt Valk terug op een serie van vier modellen. Stuk voor stuk oerdegelijke motorjachten met fijne vaareigenschappen. Oorspronkelijke, comfortabele en stoere schepen zonder opsmuk.

  • ValkVlet
  • Valk Alu Sportief
  • Valk Merlin
  • Valk Spiegelkotter Alu 15.00

Ambacht door Valk Yachts

Bij Valk Yachts bouwen ze schepen zoals dat tegenwoordig nauwelijks meer gebeurt. Alles met de hand en alles in eigen beheer. Zoals dat vroeger gewoon was. Het team van 35 ambachtslieden beheerst werkelijk alle specialismen op het gebied van jachtbouw. Er lopen lassers en staalbouwers rond, maar ook timmerlieden en meubelmakers, elektriciens, installateurs en dieselmonteurs. Veel machines en gereedschappen bij Valk Jachten zijn op de meeste jachtwerven allang verleden tijd. Maar die rollenwalsen en krimppersen leveren u traditionele topkwaliteit op. Gemaakt vol nijver en ambacht.

Een jacht van Valk kopen

Op zoek naar een tweedehands jacht van Valk Yachts? Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort helpen we u graag verder. In onze verkoophaven vindt u het hele jaar door gebruikte jachten van Valk. We hebben jarenlange ervaring opgedaan met dit merk en kunnen u alles vertellen over de modellen van Valk Yachts. Ook voor de verkoop van een Valk zijn we de juiste partij. Met kennis en ervaring zorgen we ervoor dat we u tijdens het hele proces van kennismaking tot de feitelijke verkoop ontzorgen. Dat kunnen we zowel vanuit onze verkoophaven in Sneek als vanaf uw eigen vaste ligplaats doen.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube