Super Lauwersmeer. Een boot met passie!

Puur genieten op het water, maar dan met de voordelen van thuis. Deze slogan vat perfect samen waar de jachten van Super Lauwersmeer voor staan. Al sinds 1969 bouwt deze firma jachten die praktisch en doordacht zijn tot in het kleinste detail. Een Super Lauwersmeer bestaat uit een ruime douche, slimme opbergvakjes, een praktische wasruimte en een praktische keuken. Alles om een comfortabele en onbezorgde tijd op het water te beleven.

Een staaltje vakmanschap

Super Lauwersmeer is ontstaan uit de passie om de perfecte boot te maken met uitmuntend vakmanschap. De jachten worden volledig gebouwd op de werf waardoor u uw wensen en smaak kan doorgeven en zo uw eigen jacht samenstellen. Op die manier voelt u zich meteen thuis op uw Super Lauwersmeer!

Welke modellen kunt u vinden?

Super Lauwersmeer heeft verschillende modellen op de markt, elk met hun gemeenschappelijke deler, die de identiteit weergeeft. Kiest u voor een maximum aan ruimte, een luxueuze inrichting, het gevoel van een klassieke jacht of net het meest moderne? Het aanbod bestaat uit jachten van 11 meter tot 20 meter. Van de Discovery AC die geschikt is voor lange, avontuurlijke boottochten tot de Evolve AC die zich kenmerkt door design en comfort op hoog niveau.

Een Super Lauwersmeer kopen?

4Beaufort heeft heel wat expertise wanneer het gaat om het zoeken naar de gepaste boot. In samenspraak met de potentiële koper gaan we dan ook op zoek naar een vaartuig die voldoet aan uw vereisten.

Of u nu een nieuwe of tweedehands boot wilt kopen of verkopen, wij helpen u bij het hele proces van begin tot einde. Onze diensten gaan verder dan de verkoop en omvatten bijstand met juridische ondersteuning, verzekering, hulp bij het vinden van de perfecte motorboot, of dat nu in eigen land of internationaal is, en zelfs het sluiten en onderhandelen van de deal. Bij 4Beaufort begrijpen we dat het kopen van een boot meer is dan een zakelijke beslissing.

Hebben we u enthousiast gemaakt, neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we samen op zoek naar de perfecte boot voor u!

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden. > Neem vrijblijvend contact met ons op!

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte