Pikmeerkruiser jachten

In het hart van het Friese merengebied ligt de plaats Grou. Het is al sinds de jaren 60 de thuisbasis van de Pikmeer jachten. De jachten zijn uiteraard vernoemd naar het nabijgelegen Pikmeer en blinken uit in degelijkheid en betrouwbaarheid.

De liefde voor het ambacht, precisie en expertise vormen de basis van elk jacht dat de werf verlaat. Deze benadering zorgt ervoor dat elk jacht met de naam Pikmeer herkenbaar is. Aan elk detail is aandacht besteed. De unieke vaareigenschappen, de ruimte aan boord van elk jacht en de bijzondere inrichting zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van een Pikmeerkruiser jacht.

Dé specialist voor een Pikmeerkruiser

Elk jacht is weer anders en dat gaat ook op voor de wensen die u heeft voor uw toekomstige jacht. Jachtmakelaardij 4Beaufort heeft een ruim assortiment jachten voor de pleziervaart waaronder ook de Pikmeerkruisers.

Als gecertificeerd specialist kunt u rekenen op de nodige zorg en begeleiding bij de aankoop van een jacht. In een persoonlijk gesprek leren we graag uw wensen kennen om zodoende de mogelijkheden in kaart te brengen. Een jacht kopen is immers een aanschaf voor de langere termijn. Zo zult u prijs stellen op voldoende comfort en zeer prettige vaareigenschappen.

Wellicht heeft u specifieke wensen op basis van uw ervaring, of wenst u juist meer informatie en begeleiding bij de aanschaf van uw eerste motorjacht. Wat uw verwachtingen ook mogen zijn, bij jachtmakelaardij 4Beaufort kunt u rekenen op een professionele benadering van uw vaarwensen.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 18 mei tot 15.00 uur geopend!!!
Zondag gesloten.

Onze openingstijden tijdens de komende feestdagen:

Hemelvaartsdag : 12.00 – 16.00 uur

1e Pinksterdag : gesloten

2e Pinksterdag : Alleen op afspraak van 12.00 – 16.00 uur

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube