Pershing jachten: perfecte designs en snelheden!

Een overdaad aan kracht in een luxe verpakking. Dat is wat een Pershing jacht u biedt. Elk jacht van Pershing bereikt een ongekend hoge snelheid en beschikt over een design, dat menig watersporter doet watertanden. Uniek aan deze snel varende jachten is het ongekende niveau van comfort en ruimte aan boord. Veel glas, elektrisch bedienbare daken en schuifpuien leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Ze zorgen voor een heldere lichtinval, die zelfs de kleinere vertrekken aan boord ruimtelijk doet aanvoelen.

Modellen Pershing jachten

Pershing Yachts is geëvolueerd tot een ruime vloot van superjachten, verdeeld over zo’n acht modellen. Van de 5x tot de 140, elk Pershing jacht voldoet nog aan de oorspronkelijke briefing om ‘The Pershing thrill’ te realiseren in het ontwerp: perfecte designs, hoge snelheden en ultieme luxe.

  • Pershing 140
  • Pershing GTX116
  • Pershing 74
  • Pershing 9X
  • Pershing 8X
  • Pershing 7X
  • Pershing 6X New
  • Pershing 5X

Geschiedenis Pershing jachten

Ooit begonnen in 1981 in het Italiaanse Mondolfo, realiseerden de drie oorspronkelijke oprichters Tilli Antonelli, Fausto Fillippetti en Giuliano Onori zich al snel dat de jachten uit hun tijd zich vooral op luxe focussen. Daarom besloten zij motorjachten te gaan ontwerpen die excelleerden op drie niveaus: superieure performance, materialen van de hoogste kwaliteit en luxe interieurs. In 1985 bracht de getalenteerde jachtontwerper Fulvio de Simoni hun visie tot leven met een perfecte combinatie van design en snelheid. Vanaf die tijd gaat het bedrijf door het leven met de naam Pershing.

Pershing jacht kopen of verkopen

Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort vind je tweedehands jachten die vergelijkbaar zijn met die van Pershing jachten. We hebben alle ervaring, kennis en kunde in huis om jou te ondersteunen bij de koop of verkoop van een gebruikt jacht, dat hoge snelheden koppelt een design en luxe. We zijn watersporters in hart en nieren en kennen elk jacht door en door. We ontvangen u graag in onze verkoophaven in Sneek. Voor een rondleiding als u een jacht wilt kopen of voor een kennismaking als u ons in wilt schakelen als bemiddelaar rond de verkoop van uw jacht.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube