Mulder jachten bieden maximaal plezier op het water

De jachten van Mulder Shipyard zijn toonaangevend op het gebied van engineering, bouw en ontwerp van luxe motorjachten. Ze hebben niet alleen grote populariteit verworven onder West-Europese klanten, maar ook onder kopers over de hele wereld. Door het combineren van een reeks exclusieve eersteklas technologieën, hoogwaardige materialen en Nederlandse klassiekers, garandeert Mulder met haar jachten het maximale plezier van controle en een comfortabel verblijf aan boord.

Modellen Mulder jachten

Het traditionele familiebedrijf, opgericht door Dirk Mulder in 1938, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de klassieke ‘Super Favorite Cruiser’ modellen en de serielijn ‘Favorite Superieur’. Vandaag de dag worden de cruisers van Mulder erkend als klassiekers. Daardoor is hun waarde vele malen gestegen ten opzichte van de beginwaarde. Naast de cruisers bezorgden ook een breed scala aan semi-custom motorjachten en individuele custom-build projecten Mulder veel faam.

  • Super Favorite Cruiser
  • Favorite Superieur

Familiebedrijf Mulder jachten

Mulder jachten is een echt familiebedrijf. In 1984 werd de leiding van de scheepswerf overgedragen aan de zoon van oprichter Dirk, de destijds 22-jarige Robert Dirk Mulder. Het klassieke achterstevenontwerp van Mulder jachten bleef toonaangevend, maar constructiemethoden veranderden. De houten bovenbouw werd vervangen door staal en aluminium met een symbolisch mahonie interieur. De werf breidde uit en nieuwe modellen verschenen, waaronder de zeer gewaardeerde flybridge jachten. Inmiddels staat met Nick Mulder alweer de derde generatie aan het roer van Mulder Shipyard.

Een Mulder jacht kopen

Op zoek naar een tweedehands jacht van Mulder? Bij Jachtmakelaardij 4Beaufort helpen we u graag verder. In onze verkoophaven bieden we regelmatig gebruikte jachten van Mulder aan. We kunnen u alles vertellen over de modellen van Mulder, waar we veel ervaring mee opdeden. Ook voor de verkoop van een Mulder jacht bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel vanuit onze verkoophaven in Sneek als vanaf uw eigen vaste ligplaats ontzorgen we u volledig. Van waardebepaling tot presentatie op social media, in watersportmagazines en via beursdeelnames. En van bemiddeling tot aflevering.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube