Motorjacht kopen?

Motorjachten mogen zich verheugen op een toenemende populariteit. Het aanbod is enorm, variërend van een vrij eenvoudige uitvoering tot een exemplaar met alle denkbare luxe.

Moderne motorjachten zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden. In tegenstelling tot de oudere stalen jachten, zijn de schepen tegenwoordig voorzien van een tweecomponenten verfsysteem. Dit zorgt ervoor dat het volstaat om het motorjacht goed te reinigen en deze in de was te zetten. Dit geldt overigens ook voor de polyester varianten.

Deskundig advies bij de aanschaf van een motorjacht

Wilt u een jacht kopen? Dan is het raadzaam om op tal van zaken te letten. Door te kiezen voor een ervaren jachtmakelaardij als 4Beaufort verzekerd u zich van een ruime ervaring en accurate kennis. Die eigenschappen zorgen ervoor dat u over alle relevante informatie beschikt om een weloverwogen keuze te maken, veel motorboten worden namelijk ten onrechte voorzien van het predicaat motorjacht.

Het kopen van een motorjacht is een intensief proces. Jachtmakelaardij 4Beaufort weet als geen ander wat de belangrijke aandachtspunten zijn en kan u op transparante wijze alles vertellen over de boot van uw keuze. Elk motorjacht is door ons uitvoerig geïnspecteerd en alle bekende gebreken worden eerlijk benoemd.

Transparantie is het hele verkoopproces is voor ons vanzelfsprekend en als u een motorjacht op het oog heeft kunt u deze door een gecertificeerde keurmeester laten keuren. Dit is iets wat wij ook adviseren. Op die manier weet u daadwerkelijk wat u koopt en wat u kunt verwachten van uw nieuwe aankoop. Jachtmakelaardij 4Beaufort is in het bezit van het internationaal erkende EMCI-certificaat, uw garantie voor kennis, kwaliteit en service.

Overigens, ook voor het verkopen van uw jacht bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube