Kajuitboot kopen?

Het voordeel van een kajuitboot is vaak het vaarcomfort en de aanwezige slaapruimte, het is dan ook niet voor niets een van de populairste boottypes. Een kajuitboot leent zich uitstekend voor de Nederlandse wateren.

Een groot voordeel is dat u niet altijd over een vaarbewijs hoeft te beschikken. Dit is namelijk afhankelijk van de lengte en de snelheid. Zo is een vaarbewijs enkel verplicht voor boten die langer dan vijftien meter zijn of een snelheid van 20 kilometer per uur of meer kunnen halen. Met het ruime vaargebied in Nederland en het uitgebreide netwerk aan vaarroutes is een kajuitboot de ideale boot voor de pleziervaart.

Deskundig advies bij de aankoop van een kajuitboot is onmisbaar

Bij het kopen van een boot komt heel wat kijken. Allereerst is het de vraag welke boot u wenst te kopen. Zo heeft u wellicht meer behoefte aan een luxe uitgevoerde kajuitboot of kiest u toch liever voor een jonge kajuitboot. Afhankelijk van uw wensen kan Jachtmakelaardij 4Beaufort u een passend bod doen op basis van de beschikbare boten die binnen uw wensenpakket vallen.

Als gecertificeerde pleziervaartspecialist kunnen we u alle ins- en outs van de beschikbare boten laten zien en al uw vragen beantwoorden. Bent u een beginnende pleziervaarder, dan is het goed om te weten dat Jachtmakelaardij 4Beaufort EMCI gecertificeerd is. Dit betekent dat onze kennis van de pleziervaart optimaal is en dat we over voldoende ervaring beschikking om u optimaal te adviseren bij de aankoop van een boot.

Zelfs als de door u gewenste boot aangepast moet worden, kunnen we u dankzij ons uitgebreide netwerk van vakmensen perfect van dienst zijn. Met deze benadering zorgen we ervoor dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw aankoop.

Super Lauwersmeer Discovery 45 AC In vraagprijs verlaagd

Super Lauwersmeer Discovery 45 AC

2012 | 13,50 meter € 269.000,-

> Bekijk alle details

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden. > Neem vrijblijvend contact met ons op!

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte