Jetten jachten: modern op basis van ambacht

Een uitzonderlijke vaarervaring door ongeëvenaard vakmanschap. Dat is wat een jacht van Jetten u biedt. U heeft de zekerheid dat uw jacht gebouwd is door experts, die traditionele kwaliteit naadloos laten samensmelten met geavanceerde technologieën. Daardoor kunt u vertrouwen op de grootst mogelijke veiligheid en optimale prestaties van uw Jetten jacht. Ook qua design komt u aan uw trekken. Dankzij samenwerkingen met de jachtontwerpstudio’s Vripack en Cor D. Rover.

Modellen van Jetten jachten

Opgericht in 1997 bouwde Jetten Shipyard onder eigen naam meer dan 200 schepen. Deze Jetten jachten werden gebouwd in de modellijnen Jetten 46, Bommelaer, MPC en Beach, die in 2017 is uitgeroepen tot Europese Motorboot van het Jaar. Aluminium cascobouw, schilderwerk, stoffering, scheepsbetimmering en de technische opbouw. Jetten Shipyard verzorgde het voor alle jachten die wereldwijd rondvaren in eigen huis.

  • Jetten 46 AC
  • Jetten Bommelaer
  • Jetten MPC
  • Jetten Beach

Werkwijze van Jetten

Door de efficiëntie van Jettens seriematige maatwerkactiviteiten op een vanzelfsprekende wijze te combineren met voortdurende innovatie en ontwikkeling, levert Jetten Jachtbouw opmerkelijk snelle doorlooptijden als het om nieuwbouw. Daarbij slaagt Jetten erin om haar jachten met behoud van een standvastige focus op cruciale factoren zoals snelheid, brandstof-/energieverbruik en maximale actieradius te leveren. Die werkwijze leidde tot tal van opdrachten voor droomjachten.

Jetten jacht kopen

Een tweedehands jacht van Jetten kopen? Jachtmakelaardij 4Beaufort biedt al decennialang jachten aan van dit gerespecteerde en gerenommeerde merk. We kennen de mogelijkheden van een Jetten jacht en weten goed welk model bij u zal passen. Ook bij verkoop van uw jacht van Jetten zijn we u graag van dienst. Met een professionele fotoshoot en (internationale) aandacht op beurzen, in watersportmedia en via social media vinden we graag een nieuwe eigenaar voor uw Jetten jacht. Met onze knowhow over de jachten van Jetten als meerwaarde.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Zondag gesloten.

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube