Ga voor Aquanaut, ga voor kwaliteit

Aquanaut is een gekende naam in de jachtwereld. Deze jachtbouwers brengen dan ook inmiddels al meer dan 55 jaar kwaliteitsvolle motorboten op het water. Het Friese bedrijf hanteert dan ook de strengste kwaliteitsnormen en heeft een grote flexibiliteit wat interieur en model betreft. Hierdoor ben je met een Aquanaut verzekerd van jarenlang, en zelfs onbeperkt, vaarplezier.

De verschillende modellen

Aquanaut Dutch Craftmanship bouwt steeds verder op het succes van de voorgaande modellen. Daarmee zet het koers richting zekerheid van waardevastheid. Ondertussen telt het aanbod zes modellijnen met maar liefst 35 varianten, variërend van jachten van 10 tot 17 meter. Het bedrijf produceert de jachten zelf in Sneek met een ervaren team van 25 personen.

In het aanbod vindt u luxe motorjachten in staal, maar soms ook in polyester. Enkele van de bekendste modellen zijn: Aquanaut European Voyager, Aquanaut Andante, Aquanaut Global Voyager, Aquanaut Drifter, Aquanaut Beauty en Aquanaut Privilege.

Een Aquanaut kopen?

Heeft u interesse in het kopen van een Aquanaut of hebben we u enthousiast gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 4Beaufort heeft immers heel wat expertise wanneer het gaat om het zoeken naar de gepaste boot voor hun klanten. Na het bespreken van uw wensen en voorkeuren, gaat ons ervaren team op zoek naar de boot van uw dromen!

Of u nu een nieuwe of tweedehands jacht wilt kopen of uw jacht wilt verkopen, onze jachtmakelaar helpt u bij het hele proces van begin tot einde. Onze diensten gaan verder dan de verkoop en omvatten bijstand met juridische ondersteuning, verzekering, hulp bij het vinden van de perfecte motorboot, of dat nu in eigen land of internationaal is, en zelfs het sluiten en onderhandelen van de deal. Bij 4Beaufort begrijpen we dat het kopen van een boot meer is dan een zakelijke beslissing.

Wij helpen u graag uw droomjacht te vinden.
“Een jachtmakelaar met heldere afspraken, zonder kleine letters”
Preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jacht bieden we u het beste van twee werelden. Als u uw jacht wilt verkopen, verzorgen wij de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Aan u de keuze! Wilt u een jacht kopen? Dan nodigen we u uit om ons aanbod in Sneek te bekijken of gaan met u mee om uw droomschip op locatie te bekijken.

Postadres / Bezoekadres Selfhelpweg 9a
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. In de avonduren tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 18 mei tot 15.00 uur geopend!!!
Zondag gesloten.

Onze openingstijden tijdens de komende feestdagen:

Hemelvaartsdag : 12.00 – 16.00 uur

1e Pinksterdag : gesloten

2e Pinksterdag : Alleen op afspraak van 12.00 – 16.00 uur

> Bekijk alle contactgegevens
Houd mij op de hoogte
  • Altijd het nieuwste aanbod in je mail
  • Altijd op de hoogte dankzij het laatste nieuws & blogs
facebook instagram whatsapp youtube