Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarom u uw jacht zo nu en dan moet laten taxeren. Misschien overweegt u de verkoop van uw jacht, maar wilt u eerst weten wat het waard is. Maar ook voor de verzekering kan het goed zijn om uw jacht te laten taxeren, waardoor u misschien uw premie kunt verlagen. Een taxatie door 4Beaufort geeft u een realistische schatting van de waarde van uw jacht en u ontvangt een gedetailleerd en objectief taxatierapport.

Kennismaking

Financiering & verzekering

Door onze ervaring hebben wij goede contacten met financieringsmaatschappijen en verzekeraars. Wij bemiddelen graag voor u en helpen bij de keuze voor de beste financiering of verzekering. En dat gaat verder dan enkel de premie.

Taxatie

Aankoopbemiddeling

Heeft u een jacht gezien bij een andere jachtmakelaar? 4Beaufort kan een technische inspectie uitvoeren, adviseren over de prijs en de aankoop (inclusief screening van het contract) volledig begeleiden.

Adverteren

Onderhoud

Door onze intensieve samenwerking met Frisian Motor Boats Yacht Center hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht te onderhouden: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Wij treden graag op als tussenpersoon om u daarbij te helpen.

Onderhandelen

Geïnteresseerd? Neem contact op! > To our contact details

“ Yachtbroker with clear agreements and no small letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

All yachts that we mediate, can be visited at their own berth. Are you interested? We are happy to visit the yachts together with you.

Postal address Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Call +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> View all contact details

Keep me updated