Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarom u uw jacht zo nu en dan moet laten taxeren. Misschien overweegt u de verkoop van uw jacht, maar wilt u eerst weten wat het waard is. Maar ook voor de verzekering kan het goed zijn om uw jacht te laten taxeren, waardoor u misschien uw premie kunt verlagen. Een taxatie door 4Beaufort geeft u een realistische schatting van de waarde van uw jacht en u ontvangt een gedetailleerd en objectief taxatierapport.

Kennismaking

Financiering & verzekering

Door onze ervaring hebben wij goede contacten met financieringsmaatschappijen en verzekeraars. Wij bemiddelen graag voor u en helpen bij de keuze voor de beste financiering of verzekering. En dat gaat verder dan enkel de premie.

Taxatie

Aankoopbemiddeling

Heeft u een jacht gezien bij een andere jachtmakelaar? 4Beaufort kan een technische inspectie uitvoeren, adviseren over de prijs en de aankoop (inclusief screening van het contract) volledig begeleiden.

Adverteren

Onderhoud

Door onze intensieve samenwerking met Frisian Motor Boats Yacht Center hebben wij alles binnen handbereik om uw jacht te onderhouden: timmerlieden, monteurs, jachtschilders, zeilmakers en stoffeerders. Wij treden graag op als tussenpersoon om u daarbij te helpen.

Onderhandelen
Interested? Contact Us!
> To our contact details
“ Yachtbroker with clear agreements and no small letters ”
We are Aquanaut's preferred partner
Aquanaut

We offer you the best of two worlds around the buy or sale of your yachts. We take care of the mediation both from your own permanent berth and from our home port in Sneek. Are you interested? We are happy to visit the yachts together with you.

Postal address Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Visit address Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Call +31 (0)515 74 52 60 (Also available in the evening)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> View all contact details

Keep me updated