Uw 4 zekerheden

“Niet verbloemen maar benoemen”, dat is voor ons de regel. Wij houden van heldere afspraken, duidelijke contracten en geen addertjes onder het gras. Met deze vier zekerheden willen wij u optimaal van dienst zijn met de aan- of verkoop van uw jacht.

Transparante werkwijze

Duidelijke afspraken over het proces van koop of verkoop, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras!
Of u een jacht wilt kopen of uw jacht wilt verkopen, wij behandelen u zoals wij ook graag behandeld willen worden.

Transparante werkwijze

Grondige controle van alle jachten

Niet verbloemen maar benoemen! Elk jacht dat wij kopen of verkopen, controleren wij grondig en eventuele bij ons bekende gebreken benoemen wij, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Dankzij jarenlange ervaring in de watersport en specialisten 'om de hoek' kunnen wij u de garantie bieden dat de jachten die wij aanbieden aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Grondige controle van alle jachten

Gecertificeerd EMCI makelaar

Het internationaal erkende EMCI-certificaat biedt u de garantie dat u in zee gaat met een jachtmakelaar die de hoogste kwaliteit en service biedt. Maar bovendien ook een gedegen opleiding heeft gevolgd om makelaar te mogen zijn. EMCI is bovendien 100% onafhankelijk en ISO-gecertificeerd.

Gecertificeerd EMCI makelaar

Geen verkoop, geen kosten

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. En daar draaien wij dan ook niet omheen. Bij ons is het heel simpel; Wordt uw jacht door ons verkocht dan rekenen we een marktconforme courtage. Verkopen wij uw jacht niet, waar we niet vanuit gaan, dan betaalt u niets. Inbegrepen is in alle gevallen een professionele fotoshoot, advertenties in diverse watersportmagazines, diverse nationale- en internationale websites, social media, beurswanden op diverse nationale en internationale beurzen (Hiswa, Boot Düsseldorf etc.), deelname Motorboot Sneek, beoordeling van uw schip en binnenlandse reiskosten. Is het contract beëindigd dan zijn er, anders dan wat in de branche veel gedaan wordt, geen enkele verplichtingen over en weer meer.

*Vraag naar de voorwaarden

Courtage
Geïnteresseerd? Neem contact op!
> Naar de contactgegevens
“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte