Uw 4 zekerheden

“Niet verbloemen maar benoemen”, dat is voor ons de regel. Wij houden van heldere afspraken, duidelijke contracten en geen addertjes onder het gras. Met deze vier zekerheden willen wij u optimaal van dienst zijn met de aan- of verkoop van uw jacht.

Transparante werkwijze

Duidelijke afspraken over het proces van koop of verkoop, over rechten en plichten en over de kosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras!
Of u een jacht wilt kopen of uw jacht wilt verkopen, wij behandelen u zoals wij ook graag behandeld willen worden.

Transparante werkwijze

Grondige controle van alle jachten

Niet verbloemen maar benoemen! Elk jacht dat wij kopen of verkopen, controleren wij grondig en eventuele gebreken benoemen wij, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Dankzij jarenlange ervaring in de watersport en specialisten 'om de hoek' kunnen wij u de garantie bieden dat de jachten die wij aanbieden aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Grondige controle van alle jachten

Gecertificeerd EMCI makelaar

Het internationaal erkende EMCI-certificaat biedt u de garantie dat u in zee gaat met een jachtmakelaar die de hoogste kwaliteit en service biedt. Maar bovendien ook een gedegen opleiding heeft gevolgd om makelaar te mogen zijn. EMCI is bovendien 100% onafhankelijk en ISO-gecertificeerd.

Gecertificeerd EMCI makelaar

Lage courtage

Natuurlijk wilt u weten war u aan toe bent. En daar draaien wij dan ook niet omheen. 4Beaufort rekent 6% courtage en eenmalig € 375,- entreekosten. Dit is beiden inclusief BTW. Deze entreekosten worden verrekend met de courtage bij verkoop van uw schip. Inbegrepen is in alle gevallen een professionele fotoshoot, advertenties op (inter)nationale koop- en verkoopwebsites, taxatierapport en binnenlandse reiskosten.Is het contract beëindigd dan zijn er, anders dan wat in de branche veel gedaan wordt, geen enkele verplichtingen over en weer meer.

Courtage

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Alle jachten die wij in bemiddeling hebben zijn te bezichtigen op hun eigen vaste ligplaats. Heeft u interesse? Wij gaan er graag samen met u kijken.

Postadres Spijkerboor 5
8607 KA Sneek (NL)
Bel +31 (0)6 53 72 52 00
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl
> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte