Boot of jacht financieren

Van plan om binnenkort een boot of jacht te gaan kopen? Dan zijn er natuurlijk behoorlijk wat dingen waar u aan moet denken voordat er daadwerkelijk sprake is van een aankoop.

Niemand wil bijvoorbeeld een boot kopen die in slechte staat is. Daarom is het van belang om vooraf goed te kijken of de boot wel in goede staat is en iemand mee te nemen die daar veel van af weet.

Daarbij is het ook belangrijk hoe de jacht precies gefinancierd gaat worden. Een goede en mooie boot is immers niet goedkoop en de wijze waarop de financiering plaats vindt, is dan ook van groot belang. Dat kan zomaar flink wat geld schelen.

Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden voor. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 4Beaufort in te schakelen voor het financieren van de boot. Als jachtmakelaardij hebben we een uitgebreid netwerk waardoor we u uitstekend kunnen begeleiden. Hoe dat dan precies werkt? Daar kom je hieronder achter!

Boot of jacht financieren Boot of jacht financieren

De financiering van uw
jacht of boot

Sommige mensen kiezen ervoor om de jacht vanuit het eigen vermogen te betalen. Dat is natuurlijk mogelijk, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden om je boot te financieren. En natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg redenen om hiervoor te kiezen.

Je kunt bijvoorbeeld terecht bij een financieringsmaatschappij die je daarbij kan helpen. Op die manier wordt het een stuk eenvoudiger om de boot te financieren. Bovendien is het in veel gevallen belastingtechnisch een stuk voordeliger om het op deze manier te doen.

Wat in uw situatie de beste oplossing is, kan natuurlijk uitgezocht worden. Daarvoor kun je zelf allerlei verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon ervoor kiezen om gebruik te maken van het netwerk van 4Beaufort!

Het laten taxeren van een boot - Boottaxatie

4Beaufort staat u terzijde!

Het fijne is dat u bij 4Beaufort ook terecht kunt voor de financiering van een boot. Deze jachtmakelaardij helpt u dus niet alleen maar bij het kopen of verkopen van een jacht, maar kan ook nog eens van dienst zijn bij de financiering.

Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat 4Beaufort niet zelf de aankoop financiert. De makelaardij heeft echter een uitgebreid netwerk waarin zich ook tal van financieringsmaatschappijen vinden.

Op basis van dit netwerk én de ervaring die we met de verschillende financieringsmaatschappijen hebben, kunnen we u gericht begeleiden wanneer het gaat om het financieren van uw nieuwe boot. Daarbij zijn transparantie en objectiviteit uiteraard ontzettend belangrijk.

Boottaxatie door 4Beaufort

Waarom juist 4Beaufort inschakelen voor een bootfinanciering?

Blijft de vraag natuurlijk over waarom u juist gebruik zou maken van de diensten van 4Beaufort? Er zijn immers tal van financiële dienstverleners te vinden die u graag helpen wanneer u een nieuwe boot gaat kopen.

  • - Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis
  • - Profiteer van onze jarenlange ervaring
  • - Wij begeleiden u op een objectieve en onafhankelijke manier
  • - Wij staan voor eerlijkheid en transparantie

Uw boot financieren is echter een ontzettend belangrijk onderdeel en het is logisch dat u er niet iedereen mee vertrouwd. Zeker wanneer u niet zo bekend bent met financiële dienstverlening, is een boot financieren erg belangrijk. En voor u het weet betaalt u veel meer rente dan nodig of zijn de voorwaarden die gesteld worden niet wat u verwacht had. Juist daarom is het belangrijk om met 4Beaufort in zee te gaan wanneer u in contact wil komen met een financiële dienstverlener.

Wij zijn in staat om u op een objectieve en onafhankelijke wijze te begeleiden gedurende het proces. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk ontzettend belangrijk bij 4Beaufort.

Geïnteresseerd? Neem contact op! > Naar de contactgegevens

“ Jachtmakelaar met heldere afspraken en zonder kleine letters ”
Wij zijn preferred partner van Aquanaut
Aquanaut

Rond de (ver)koop van uw jachten bieden we u het beste van twee werelden. Wij verzorgen de bemiddeling zowel vanaf uw eigen vaste ligplaats als vanuit onze thuishaven in Sneek. Heeft u interesse? We gaan graag samen met u kijken.

Postadres Selfhelpweg 7
8607 AB Sneek (NL)
Bezoekadres Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek (NL)
Bel +31 (0)515 74 52 60 (Ook ’s avonds bereikbaar)
Mail info@jachtmakelaardij4beaufort.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Ook in de avonduren en in het weekend zijn we bereikbaar en op afspraak beschikbaar.

> Bekijk alle contactgegevens

Houd mij op de hoogte